e
Banner


Damla Uluslararası Nakliyat’ta hedef güvenilir çözümler

“Doğru ve güvenilir iş ortağınız” sloganıyla 2007 yılından buyana lojistik sektöründe faaliyet gösteren Damla Uluslararası Nakliyat, geniş yelpazede sunduğu taşımacılık çözümleri ve güçlü acente ağıyla büyümesini sürdürüyor.





lojistik_goersel.jpg

Komple ve parsiyel olarak uluslararası alanda karayolu, denizyolu ve havayolu taşımacılığı, depolama, iç nakliye hizmetleri veren şirket, Avrupa ülkelerine yönelik ihracat taşımalarında aranan şirketler arasında yer alıyor. Budapeşte’de açtıkları ofisle Avrupa’daki konumlarını daha da güçlendirdiklerini belirten Firma Sahibi M. Korkut Doğan, güçlü çözüm ortakları ve deneyimli çalışanlarıyla sektördeki büyümelerini sürdüreceklerini söylüyor.

‘Risk üstlenip güven yaratıyoruz’

Firma olarak 2007 yılında kurulmalarına karşın sektörde 10 yılı aşkın tecrübeye sahip olduklarını vurgulayan Doğan, bugüne kadar edindikleri deneyimleri müşterileri için alternatif çözümler üretmek için kullandıklarını belirtiyor. Lojistiğin “hata kabul etmeyen” bir hizmet olduğu bilinciyle hareket ettiklerini dile getiren Doğan, şunları aktarıyor: “Bu nedenle, malların ilk yüklemesi, iç nakliyesi, sevkiyatı, yol haritası, resmi evrakları gibi her bir adımı özenle planlıyor ve her şeyin yolunda gitmesi adına özverili bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Sektörde birikim ve deneyim kadar sunduğumuz hizmetlerde ‘güven, dürüstlük ve kalite’ vazgeçilmez değerlerimiz arasında yer alıyor. Bu değerlere o kadar güveniyor ve önemsiyoruz ki buna zarar verecek her türlü hareketten mutlaka kaçınıyoruz. Bu değerler bizim için önemli iş adımlarından biridir. Bu nedenle finansal altyapımızı güçlendirmek için bankalarla anlaşmalar yapıyor, risk üstlenerek, güven yaratıyoruz.”

Sundukları takip sistemi hizmetiyle müşterilerinin taşıma operasyonun tüm aşamasını takip etme fırsatı sunduklarının altını çizen Doğan, “Hizmet sunduğumuz ticaret erbabı artık o malın güvenli bir şekilde adresine ulaşacağından emindir. Çünkü her şey artık bizim kontrolümüz altındadır. Bu organizasyon yapısı bizi muadillerimiz arasında öne çıkarıyor. İletişim ağını, çözüm becerisini ve gücünü malların eksiksiz ve zararsız bir şekilde zamanında yerine teslim edilebilmesi için cömertçe kullanıyoruz” diyor. Doğan, özellikle Avrupa ülkelerine yaptığı başarılı nakliyelerle, son yıllarda en çok tercih edilen firmalar arasına girmeyi başardıklarını söylüyor. Güçlü çözüm ortakları ve deneyimli çalışanlarıyla sektörde yakaladıkları başarı ivmesini önümüzdeki süreçte de devam ettireceklerini belirten Doğan, “Gelecekte de mesleki değerleri koruyarak büyümemizi sürdürürken, bu süreçte beraber hareket ettiğimiz tüm lojistik çemberine de aynı değerli katkıyı sağlamayı umuyoruz” diye konuşuyor. 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat