e
Banner


Logitrans’ın denizyolundaki global yüzü: LogiLine
Komple çözümleriyle özellikle BDT ülkelerinde yoğun talep gören bir lojistik firması olan Logitrans, yeni yatırımlarla taşımacılığın tüm alanlarında büyük hamleler gerçekleştiriyor. LogiLine markası ile Akdeniz ve Karadeniz limanlarının önde gelen konteyner operatörü olmayı hedefleyen şirket, yaygın acenta ağıyla müşterilerinin tüm limanlardaki çözüm ortağı oluyor.




logilineMüşteri memnuniyetini ve teknolojik gelişmeleri hedef alarak 1998 yılında yola çıkan ve kısa bir süre içerisinde Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Belarus, Türkmenistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Bulgaristan, Gürcistan ve Baltık ülkelerine yapılan tüm ihracat ve ithalat taşımalarının odak noktası haline gelen Logitrans, bu ülkelere kendi filosundaki TR, RUS, BG, KZ plakalı çeşitli tip ve ölçülerdeki araçlarıyla hizmet sunuyor. Şirket karayolu, denizyolu, hava kargo, OOG ve proje lojistiği, full ve parsiyel taşıma, gümrüklü/gümrüksüz depolama çözümleri, Rusya, Kazakistan ve Ukrayna'da transit işlemler ve gümrükleme gibi geniş yelpazeye yayılan hizmetleriyle müşterilerine hem maliyet hem de teslimat sürelerinde büyük avantajlar sağlıyor.

Halihazırda, Rusya'da Moskova ve Balakova, Kazakistan'da Almatı ve Bulgaristan'da Haskovo şehirlerinde bulunan kendi ofisleri ve personeliyle hizmet veren Logitrans başta inşaat, tekstil ve hazır giyim olmak üzere tüm sektörlere hizmet veriyor. Şirket, tüm ürünlerin full ve parsiyel taşıma­larının yanı sıra Rusya ve Kazakistan'da gümrükleme işlemlerini de gerçekleştiriyor. Ayrıca müşterilerine Moskova ve Almatı’da kendi depolarıyla depolama hizmeti sunarken, şehiriçi ve/veya şehirlerarası iç dağıtım organizasyonları da yapıyor.

LogiLine ile konteyner operatörlüğünde büyük oynuyor
Deneyimlerini LogiLine markası ile denizyolu taşımacılığına da taşıyan Logitrans, Akdeniz, Karadeniz ve Avrupa limanlarına anlaşmalı feeder gemi operatörleri aracılığıyla hizmet sunuyor. Bu bölge geneline yayılmış güçlü liman acente ağıy­la, müşterilerine tüm limanlarda ve ülke destinasyonlarında lojistik hizmet veren şirket, ayrıca Ukrayna ve Rusya limanlarından, ülke içindeki nihai varış adreslerine kadar da konteyner+vagon ya da konteyner+karayolu mul­timodal taşıma metodlarıyla teslimatlar yapıyor. LogiLine, konteyner havuzunda bulunan 20'DV, 40'DV, 40'HC ve 45'HC tipi konteynerlarıyla müşterilerine, yük ve hizmet kalitesi açısından konteyner taşımacılığı alanında alternatif çözümler sunuyor. Konteyner taşımacılığının yanı sıra Logi­Line, Avrupa yakasında Ambarlı Limanı'na yakla­şık 85 km mesafede ve İzmit / Evyap Limanı’na 20 km mesafede Tuzla / Orhanlı’da 20 bin metrekare üzerine kurulu gümrüklü/gümrüksüz antrepo, depolama alanıyla müş­terilerine hem depolama hem de konteyner yükleme/boşalma hizmetleri veriyor.

Özellikle Akdeniz ve Karadeniz limanla­rında tercih edilen bir konteyner operatörü şirketi olmayı hedefleyen
Lo­giLine, bu hedefe ulaşmak için profesyonel kadro­sunu ve teknik altyapısını sürekli geliştiriyor, servis kalitesini güçlendiriyor ve yeni yatırımlar yapıyor.

 

 

 

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat