e
Banner


DAF-TIRSAN teslimatları hız kesmiyor
DAF_TIRSAN bayram önceside teslimatlara hız kesmeden devam ediyor




gazitur_daf.jpg

GAZİ-TUR Uluslararası Nakliyat  DAF ile Yola Devam Dedi

TIRSAN bayisi DAF-TIRSAN Otomotiv’in Samandıra lokasyonunda gerçekleştirilen teslimat töreni ile Gazi-Tur Uluslararası Nakliyat 5 adet DAF XF 105.460 çekiciyi filosuna dahil etti.

DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Direktörü Lale Yiğit Bayoğlu’ndan araçlarını teslim alan Gazi-Tur Ulus. Nak San. ve Tic. Ltd. Şti. yöneticisi Muhammed Fatih Serin DAF-TIRSAN Otomotiv ile geliştirdikleri işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Serin ‘Koşulsuz müşteri memnuniyeti felsefesi ile hizmet veren DAF-TIRSAN Otomotiv’den aldığımız kaliteli hizmet satın alma kararımızı verirken etkili olan en önemli faktör oldu’ dedi.

Muhammed Fatih Serin ‘DAF çekicilerin kalitesi, her yol şartında ve her tip yükle güvenle kullanılması tercih sebebimizdir. TIRSAN markasının güven veren duruşu ve DAF-TIRSAN Otomotiv’in çözüm odaklı yaklaşımları nedeniyle işbirliğimizin uzun yıllar süreceğine inanıyoruz’ dedi.

1976 yılında Gaziantep’te kurulan Gazi-Tur Ulus Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin filosu 17 adet çekici ve 17 adet TIRSAN treylerden oluşmaktadır. Mersin şubesi ile de hizmet veren firma gıda taşımacılığında sektörde ön plana çıkmıştır. Almanya, Hollanda, Belçika başta olmak üzere Avrupa ülkelerine, Türki Cumhuriyetlerine, Irak, Kuveyt, Suudi Arabistan, Abudabi ve Dubai’ye gıda taşımacılığı yapmaktadır. Firma, 2001 yılından bu yana filosuna kattığı tenteli araçlarla birlikte Balkan ülkeleri, Yunanistan, İsviçre, Fransa ve Avusturya’yı da çalıştığı ülkeler arasına katmıştır.

 

RİZEPORT  Rekabet  ve İstikrarlı Büyüme İçin DAF’ı Tercih Etti

rizeport_daf.jpg

Rize merkezli 2010 yılında kurulan Rizeport Lojistik firması filosuna kattığı yeni 3 adet DAF XF105.460 ile büyümeye devam ediyor.

DAF-TIRSAN Otomotiv Genel Müdürü Ferda Özmen ve Rizeport Lojistik ve Antrepo Ltd. Şti yöneticisi Ferda Çolak’ın katılımı ile gerçekleştirilen teslimat töreni DAF-TIRSAN Otomotiv Samandıra lokasyonunda yapıldı.

 Teslimat töreni sonrası açıklamalarda bulunan Rizeport Lojistik ve Antrepo Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Faysal Çillioğlu DAF ve TIRSAN araçları ile rekabetin hız kesmeden arttığı bir dönemde ön plana çıkmayı hedeflediklerini vurguladı. Çillioğlu ‘Yaptığımız araştırmalarda treyler alanında TIRSAN araçlarının ve DAF çekicilerinin herkes tarafından tavsiye edildiğini gördük. Bunun üzerine biz de yeni model araç yatırımlarımız için DAF ve TIRSAN’ı tercih ettik’ dedi.

DAF-TIRSAN Otomotiv’in satış sonrasında sunduğu profesyonel desteğin ve modern hizmet anlayışının kendilerine güven verdiğini belirten Faysal Çillioğlu bu güvenle satın alma kararını aldıklarını belirtti.

Faaliyetlerine 1997 yılında Rize’de Riport Liman İşletmesi içerisinde başlayan Rizeport  Lojistik ve Antrepo Ltd. Şti 2010 yılında yeni yatırımlarla lojistik alanında çalışmalarını geliştirdi. Ağırlıklı olarak Avrupa ve Türki Cumhuriyetleri’ne  Rizeport istikrarlı büyümesine devam etmektedir.




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat