e
Banner


Erdoğanlar hizmeti sanayicinin ayağına getiriyor

Uzun yıllara dayanan tecrübesi ve güçlü acenta ağıyla birlikte ‘koşulsuz müşteri memnuniyeti’ prensibiyle yurtiçinde ve yurtdışında müşterilerinin çözüm ortağı olan Erdoğanlar Nakliyat, yeni yatırımlarla sanayicinin iş süreçlerini hızlandıracak.





mustafa_erdogan.jpg

Erdoğanlar Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Erdoğan, 2011 yılında İzmir ve İstanbul Tuzla’da gerçekleştirdikleri antrepo ve saha yatırımlarıyla özellikle Organize Sanayi Bölgeleri’ndeki sanayicilerin yükünü hafiflettiklerini söylüyor.

1986 yılında kurulan Erdoğanlar Nakliyat yurtiçinde ve yurtdışında proje, lowbed, komple ve parsiyel taşımacılık hizmeti sunuyor. Şirketin İstanbul Ferhatpaşa ve İzmir Bornova’daki lojistik merkezlerinden yola çıkan araçlar Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Yunanistan, Sırbistan, Arnavutluk, Kosova, Bosna Hersek, Polonya, Macaristan, Almanya, İtalya, Hollanda başta olmak üzere pek çok Avrupa ülkesine, Azerbaycan, Gürcistan, Özbekistan, Türkmenistan, Tacikistan, Kazakistan, Kırgızistan, Ukrayna, Moldova, Rusya gibi BDT ve CIS ülkelerine, İran, Kuveyt, Suriye, BAE, Dubai, Ürdün, Lübnan gibi Ortadoğu ve Arap ülkelerine yıllardır taşıma yapıyor. Avrupa’dan Asya, Ortadoğu ve CIS ülkelerine yapılan taşımalarda müşterilerine anahtar teslim çözümler sunan firmalar arasında yer alan Erdoğanlar Nakliyat, lojistik sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesi, uzman sürücü ve lashingleme kadrosu, güçlü ekipman portföyü ve yeni yatırımlarıyla sanayi lojistiği alanında da konumunu güçlendiriyor.  

 

‘Koşulsuz müşteri memnuniyeti’ ilkesiyle sanayicinin iş ortağı oluyor

Türkiye’de İstanbul ve İzmir, İran’da Bazargan, Rusya’da Moskova, Türkmenistan’da Ashgabat ve Kazakistan’daki Almaata ofisleri ve yaygın acente ağlarıyla birçok noktaya taşımacılık hizmeti sunduklarını aktaran Erdoğanlar Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Erdoğan, yeni yatırımlarıyla sanayi lojistiği alanındaki portföylerini daha da güçlendireceklerini söylüyor. Erdoğanlar olarak ‘koşulsuz müşteri memnuniyeti’ ilkesiyle 1976 yılından bu yana her ebat ve miktarda makine ve malzemeyi taşıyarak sanayicilerin güçlü lojistik partneri olmayı başardıklarını belirten Mustafa Erdoğan, “Erdoğanlar olarak 2011 yılında yaptığımız İzmir ve İstanbul Tuzla’da antrepo ve saha yatırımlarıyla Organize Sanayi Bölgeleri’nin yükünü hafiflettik” diyor.  Erdoğan, sanayicinin ihracat pazarlarını yakından takip ederek taşıma rotalarını buna göre belirlediklerini söylüyor. Avrupa ülkelerindeki daralmaya paralel olarak Türki Cumhuriyetleri’nin ihracatta yükselen pazarlar haline geldiğini vurgulayan Erdoğan, şirket olarak taşıma rotalarını bu ülkelere çevirerek bölgedeki çalışmalarını artırdıklarının altını çiziyor. Erdoğan, “Yoğunlaşacağımız pazarlar talepler doğrultusunda şekilleniyor. Çünkü bizim için önemli olan müşterilerimize hizmet vermek. Pazar payımızı daima müşteri memnuniyeti ile geliştirmeyi ilke edindik. Bu bizim markalaşmamızda da en büyük etkendir” diyor.

 

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat