e
Banner


Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı

Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı lojistik sektörünü konu alan ve her sene düzenlenen bir etkinliktir.

 




lojistik_egitim_kampi.jpg

2010-2011 dönemi Türkiye’nin en aktif iş ve kariyer kulübü seçilen Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı geleceği parlak sektörler arasında görülen “lojistik” sektörü üzerine katılımcılarını geliştirmeyi amaçlayan bir etkinliktir. Sıradan seminer zincirlerinden farklı olarak katılımcıların daha aktif katılabildikleri çalışma grupları, konuyu yerinde görebildikleri teknik geziler ve vaka analizi çalışmaları içerir. Bunların yanı sıra çeşitli sosyal aktiviteler de etkinlik içerisinde yer alır.

 

3 Gün 3 Farklı Konsept!

Lojistik sektörünü daha detaylı incelemek için her gün farklı bir alanı ele alıyoruz. Birinci gün kara ve demiryolu lojistiği, ikinci gün hava ve deniz yolu lojistiği, üçüncü gün yeşil lojistik ana konu başlıklarımız olacak. Her konu başlığında sektörün önde gelen isimleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da deneyimlerini katılımcılarımıza aktarıyor olacaklar.

 

EtkinlikSertifikalıdır!

 Etkinlik bitiminde tüm katılımcılara okulumuz tarafından onaylı, lojistik sektöründe geçerliliği olan sertifikalar verilecektir.

 

Konaklama

Tüm katılımcılarımız 4 yıldızlı bir otelde konaklayacaklardır.

 

Eğlence

Etkinlik boyunca katılımcılarımızı akademik anlamda geliştirmenin yanı sıra, İstanbul’un güzelliğini ve gece hayatı deneyimini de yaşamalarını sağlıyoruz. Etkinliğimiz 16 Aralık gecesi Boğaz manzaralı açılış kokteyli ile başlayıp, Kumkapı’da gerçekeşelecek fasıl ve son gün Taksim’de gerçekleşecek kapanış partisi ile katılımcılarımıza eşşiz bir eğlence fırsatı sunacaktır.

 

Program

Tarih

16-19 Aralık 2012

Katılım Ücretleri

Katılım ücretleri; konaklama, yemek, eğlence ve etkinlik esnasındaki ulaşım giderlerini kapsar.

Öğrenci Katılım Ücreti: 190 TL

Mezun Katılım Ücreti: 250 TL

 

Başvuru Süreci

Katılım için başvurunuzu 22 Ekim – 5 Kasım tarihleri arasında aşağıdaki form aracılığı ile yapabilirsiniz.

Başvurularınız değerlendirildikten sonra sonuçlar 5 – 7 Kasım tarihleri arasında duyurulacaktır.

Sonuçlar duyurulduktan sonraki 7 gün içerisinde katılımcı ücretlerini tarafınıza iletilecek olan hesaba yatırdıktan sonra katılımınız kesinleşecektir.

FORMA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat