e
Banner


Batı Vagon ile Avrasya’ya güvenli taşımacılık

2001 senesinden bu yana Ukrayna ile Türkiye arasında vagon taşımacılığı konusunda öncü bir şirket olarak faaliyet gösteren Batı Vagon, Ukrferry firmasının acentesi sıfatıyla işletmesini yaptığı Geroi Shipki ve Geroi Plevny vagon feribotları ile servis veriyor.





bati_vagon.jpgŞirketin Derince Limanı’ndaki terminalinde, limana ve feribotların içine döşenen B.D.T. ülkeleri demiryolları ile uyumlu raylar aracılığı ile Rus tipi vagonlar yükleniyor. Böylelikle tüm B.D.T. varış noktalarına Rus tipi vagonlarla Ukrayna üzerinden aktarmasız direkt servis verebiliyor.
Vagonların Ilychevsk’te herhangi bir elleçleme işlemi yapılmadan direkt olarak demiryollarına entegre olabilmeleri ve nihai istasyonlarına olan yolculuklarına devam edebilmeleri uygun fiyatlar ile taşıma sunulması ve yolculuk zamanının kısaltılması açısından önem taşıyor. Yolculuk süresini belirgin şekilde azaltan bu uygulama, tekrarlanan elleçlemelerden kaynaklanabilecek sıkıntıları da ortadan kaldırıyor. Bununla birlikte sunulan düzenli servisler müşterilerin iş planlarını yapmalarına katkıda bulunuyor.

Yüke uygun vagon temini
Özelleştirilen Ukrayna vagonları ile daha geniş yük grubuna servis vermeye başlayan şirket, cover tabir edilen 11-7038, 11-280 ve UTLS ile AVP ve CMGV tipi vagonlar temin edebiliyor. Genelde beyaz eşya, PVC pencere gibi büyük hacimli mallar AVP ve CMGV vagonlara, diğer türler ise (paletli ya da kolili) cover vagonlara yükleniyor. Tekerlekli araç, iş makineleri ve proje yükleri için de platform vagonlar sağlayan Batı, yüke en uygun vagon konusunda da müşterilerine yardımcı oluyor.

Neden Batı Vagon?
Kamyon, iş makineleri gibi vagon dışı yüklere ambar içi taşıma imkanı sunan şirket, maksimum 120 tona kadar olan dorse ve vinçler, maksimum 80 tona kadar olan tekerlekli iş makineleri ve maksimum 90 tona kadar olan paletli iş makinelerini doğrudan gemilerine yüklüyor.
Batı Vagon, rekabetçi fiyatlandırma, hacimli yüklerde avantaj, vagon dışı yüklerin ambar içi taşıması, Derince Terminali’nden Ilychevsk’e düzenli servis, yüke göre uygun vagon temini, konusunda uzman kadro ve günlük vagon pozisyon bilgi aktarımı ile müşterilerine avantajlar sunuyor. 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat