e
Banner


RAYVAG ürünleri, global endüstrinin hizmetinde

RAYVAG, kendine ait 3 bin 500 metre ray hattına sahip, 8 bin 500 metrekaresi kapalı alan 49 bin 500 metrekaresi açık alan olmak üzere, toplam 58 bin metrekare alan üzerinde yük vagonlarının imalatı, bakım onarımı, tip değişikliği, yedek parça temini ve periyodik revizyon hizmetlerini veriyor.





rayvag.jpg

Türkiye ve çevre ülkelerde dünya lojistik sektörünün demiryollarına ağırlık vermesiyle ortaya çıkan yeni yük vagonu ve bakım, onarım, revizyon ihtiyaçlarına cevap vermek üzere kurulan RAYVAG Tesisleri, Mersin Limanı’na 100 kilometre, İskenderun Limanı’na 100 kilometre mesafede, içerisinden Adana - İskenderun ana demiryolu hattı geçen Adana Organize Sanayi bölgesinde yer alıyor. Şirket, en son teknolojik gelişmelerin ışığında oluşturduğu makine parkı, kumlama, hazırlık, boyama ve kurutma sistemleri, teker sökme takma presi, teker tornası ve bir kısmı TCDD deneyimine sahip teknik ekibiyle UIC, RIV, RID standartlarına uygun profesyonel bir organizasyon anlayışı ile hizmet veriyor.

TSI çalışmalarına halen devam eden RAYVAG, halihazırda ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 sertifikalarına ve EN 287-1, EN 719 , EN 729-2 , EN 15085-2 (Alman Demiryolları – DB Kaynak Yeterliliği) sertifikalarına sahip.

 

Hizmetler

 

* Periyodik Bakım

* Bakım & Onarım

* Rekonstrüksiyon

* Kumlama & Boyama

* Teker Bakımı ve Torna

* Mobil Servisler

* Yedek Parça Temini

 

 

Yeni ürünler yolda

RAYVAG son olarak UIC standartlarına uygun SGMMNS 45” tipi konteyner vagonu imal ederken, ürettiği 2 adet prototip TCDD’nin izniyle TÜLOMSAŞ tesislerinde İstanbul Teknik Üniversitesi’nin uzman ekibi tarafından statik ve dinamik testlere tabii tutuldu ve bu testlerde oldukça başarılı sonuçlar alındı. Şirket, son olarak TCDD tarafından hazırlanan yönetmelik gereğince yurtiçinde 3 bin km yol testine tabii tutulan vagonun üretim izni aldı ve seri imalata başladı.
RAYVAG A.Ş. halen tesislerinde Türkiye lojistik sektöründe vagonla yük taşımacılığı yapan bazı şirketlere periyodik revizyon, arıza ve hasar tamiri, tip değişikliği ve yedek parça temini konularında hizmet veriyor.

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat