e
Banner


UND başkanı Engin Özmen adaylıktan çekilecek!

UND’nin 37’inci genel kurulu 18-19 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılacak. Genel kurula sayılı günler kala hareketli günler yaşanmaya başladı. UND Başkanı Engin Özmen, başkan adayı Çetin Nuhoğlu’na çağrıda bulunarak 3 maddenin taahhüdünü vermesi durumunda adaylıktan çekileceklerini ve kendisini destekleyeceklerini açıkladı.





und_yonetim.jpg

UND Başkanı Engin Özmen, Genel Sekreter Fevzi Çakmak, Başkan Yardımcıları Şerefettin Aras, Zahit Sağlık, Yönetim Kurulu Üyeleri Necmi Çobanoğlu, Tamer Türker ve Ahmet Musul ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Kadıköy Hilton’da 9 Ocak tarihinde düzenlenen basın toplantısında Engin Özmen, 37’inci genel kurulda dernek teemmüllerinin bozulacağını dile getirdi. 2 yılık görevleri boyunca yaptıkları çalışmaları sıralayan Engin Özmen, yönetim kurulu faaliyet raporunun da 90 sayfalık bir kitap halinde genel kurulda dağıtılacağını açıkladı. Hiçbir zaman ahlaksız bir anlaşmanın altına imza atmadıklarını vurgulayan Özmen, sektörün menfaatlerini her zaman gözettiklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda yaptıklarını ifade etti.

Başkan adayı Çetin Nuhoğlu’nun, şirketleri üzerinden seçim propagandası yaptığını bununda hiç hoş olmadığını dile getiren Özmen, Nuhoğlu’nun gündeme getirdiği 3 konunun taahhüdünü vermesi durumunda adaylıktan çekileceklerini açıkladı.

Özmen, konuya ilişkin şöyle konuştu: “Her şey samimiyet üzerinedir. Çetin Bey bu 3 tane kendi söylediği, inanarak söylediği bu 3 kalemi; 4 milyon Euro’yu ödeme taahhüdü, 70 milyon Lirayı alacağı taahhüdü artı bizim 15 milyon Euro’ya sattığımız hisseleri opsiyon sözleşmesi hakkının korunması taahhüdü karşılığında biz Çetin Bey’in önünü açmaya genel kurulda başkanlık için desteklemeye hazır olduğumuzu söylüyoruz. Eğer bu taahhütleri genel kurulda yerine getirmeyip genel kurulda bunları taahhüt etmezse, sıkı takipçisi olacağımızı bildiriyoruz. Genel kurulda bunları taahhüt edip, genel kurul sonrası alamadım, yapamadım veyahut koyamadım veyahut ta vesayetçi bir yönetime 2 ay sonra da bırakacaksa da bu yönetim onun ciddi takipçisi olacaktır. Sektörde takipçisi olacaktır. Bu taahhütlerde bulunan bir başkanın, bu sektörün avantajına olacak olayların önünde duracak hiçbir yönetim kurulu yoktur. Biz görevimizin başındayız. Bu taahhütleri Çetin Bey yapana kadar görevimizin başındayız. Bu taahhütleri yaptığında kendisini desteklemeye ve kendisinin başkan olması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Yerine getirmezse de aday olduğumuzu, bir kez daha UND’nin yönetiminde olduğumuzu tüm sektöre ilan ediyorum.”

(ulasimgazetesi.com)




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat