e
Banner


Marsağ konteyner taşımacılığında TIRSAN'la güçleniyor

Marsağ Uluslararası Taşımacılık, TIRSAN Treyler Adapazarı Fabrikasında gerçekleştirilen teslimat töreni ile 13 adet TIRSAN konteyner taşıyıcıyı teslim aldı.





tırsan2000 yılında Mardin’de kurulan ve 2012 yılında İstanbul şubesini Ambarlı’da açan Marsağ Uluslararası Taşımacılık, Ortadoğu ülkelerine akaryakıt, kuru yük ve inşaat malzemeleri taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteriyor. Konteyner taşımacılığında uzmanlaşan firma bu alanda referans gösterilen bir marka olma hedefinde yatırımlarını sürdürüyor. Firma son olarak 100 araçlık filosunu 13 adet TIRSAN konteyner taşıyıcı alarak daha da güçlendirdi.
Marsağ Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sağlam, Genel Müdür Enis Uzunoğlu ve DAF-TIRSAN Otomotiv A.Ş Satış Temsilcisi Yasin Tiryaki’nin katılımı ile gerçekleşen törende, İbrahim Sağlam “TIRSAN’ın sunduğu güven bizim için önemli. Ürünlerin kalitesine ve satış sonrası hizmetlere duyduğumuz güven nedeniyle TIRSAN’ı tercih ettik. TIRSAN C9 konteyner taşıyıcı ile gabari problemi olmadan, yasal mevzuatlara uygun taşımacılık yapacağız. Böylece işimizi geliştirmek adına geleceğe yatırım yapmış oluyoruz” dedi.
Marsağ Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sağlam, 100 araçlık filosunu büyütme hedeflerini TIRSAN ile gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Yeni yatırımlarında da ilk tercihlerinin TIRSAN olacağını ve işbirliklerinin artarak devam edeceğini vurguladı. 


TIRSAN Konteyner Taşıyıcı ile Hızlı Ve Güvenli Konteyner Taşımacılığı
TIRSAN konteyner taşıyıcıları sağlamlığı ve fonksiyonel donanımıyla konteyner taşımacılığını kolay, konforlu ve güvenli yapmayı sağlıyor. TIRSAN çok fonksiyonlu konteyner şasileri konteyner tipine bağlı olarak en mükemmel yük dağılımını sağlamak üzere geliştirildi. 20’lik konteyner'dan 45’lik High Cube konteyner’a kadar farklı konteyner tipleri için güvenli ve yasal mevzuatlara uygun taşımacılık yapılabiliyor. TIRSAN C9 konteyner taşıyıcı 1 adet 20’lik, 2 adet 20’lik, 1 adet 30’luk, 1 adet 40’lık ve 1 adet 40’lık High Cube taşıma özelliğine sahip. Ortaya 20’lik konteyner yüklemelerde, kalkar rampa özelliği sayesinde, forklift ile konteyner içerisindeki yüklerin kolayca alınabilmesi mümkün oluyor.
TIRSAN C6 konteyner taşıyıcılarda 1 adet 20’lik, 2 adet 20’lik, 1 adet 30’luk, 1 adet 40’lık ve 1 adet 45’lik konteyner taşıma özelliği bulunuyor. Araç önden, ortadan ve arkadan uzatılarak 40’lık ve 45’lik High Cube taşımalara imkan sağlıyor. TIRSAN konteyner taşıyıcılar tüm diğer Tırsan ürünleri gibi 2 yıl garantiye sahip.




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat