e
Banner


Iveco’dan Mars Logistics’e dev teslimat

Mars Logistics, araç yatırımında Iveco markasını tercih ederek 200 adet Stralis Hi-Road aracı filosuna kattı. Iveco İstanbul yetkili satıcısı İstanbul Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen 200 adet Stralis Hi-Road araç İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen tören ile Mars Logistics’e teslim edildi.





iveco_teslimat.jpgTeslimat törenine; Mars Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu, Iveco Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Maurizio Manera, CNH Endüstriel Türkiye Ülke Müdürü Marco Votta, Mars Logistics Filo Yönetimi Genel Müdürü Alper Bilgili, Mars Logistics Genel Müdürü Ali Tulgar, Mars Logistics Satınalma ve İdari İşler Müdürü Erkan Şar, Mars Logistics Kurumsal İletişim Müdürü Kader Özal, Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu, Iveco Türkiye Pazarlama ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tansu Giz ve Iveco Türkiye Teknik Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Er katıldı. Mars Logistics ile yapılan bu önemli anlaşma, kuvvetli bir rekabetin yaşandığı pazarda Iveco Türkiye’nin 2008’deki kuruluşundan bu yana imzalanan en büyük anlaşma oldu.

Törende konuşan Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu, “Bu başarı, Iveco’nun büyük filo pazarına girme ve daha güçlü bir oyuncu olma stratejisi için de bir kilometre taşı. Bu amaçla şirket, marka değerini göstermek, hafif ve orta segmentte elde edilen nüfusu ağır segmente ulaştırmak için girişken bir yaklaşım benimsedi” dedi.

Mars Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu ise yaptığı konuşmada şunları belirtti: “Mars Logistics olarak filomuzu büyütürken her zaman Iveco Otomotiv gibi sektörün en iyileri ile çalıştık. Geçen yıl 5 adet Iveco ile başlangıç yaptık. Gayet memnun olduk. Iveco markasının sunduğu yüksek teknolojiyle donatılmış araçların filomuza değer katacağına ve kusursuz hizmet kalitemizi yükselteceğine inanıyoruz. Önümüzdeki dönemde de ihtiyaçlarımız doğrultusunda filo yatırımlarımızı sürdürmeyi planlıyoruz.”

Stralis Hi-Road, 460 beygir gücünde Euro 5 EEV kriterlerine uygun FPT Endüstriyel yapımı bir motora sahip. Lojistik şirketinin seçiminde Stralis’in yüksek standarttaki özellikleri, performansı ve karşılaştırılan araçlara göre düşük yakıt tüketimiyle 3 yıl / 300.000 kilometrelik bakım onarım sözleşmesi etkili oluyor. 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat