e
Banner


ATA Freight’e inovasyon ödülü
New York merkezli global lojistik firması ATA Freight, lojistik yönetimi çözümü olan - Vizio MyWay ürünüyle dünyanın sayılı tarım ekipmanları üreticilerinden olan John Deere firması tarafından, inovasyon ödülüne layık görüldü.




ata_freight_odulİnovasyon ödülleri, yaratıcılık, uygulanabilirlik, işbirliği ve yarattığı etkinin ölçüldüğü dört önemli performans kategorileri açısından yıllık olarak değerlendiriliyor ve bu sonuçlara göre seçilmiş tedarikçiler ödüllendiriliyor. Vizio Myway, bu dört kategoride en fazla oyu alan ürün oldu.
ATA Freight yönetimi, Amerika’nın Illinois eyaletinde düzenlenen resmi törene katılarak ödülülünü aldı. Şirketin COO’su Mert Göker, yaptığı konuşmada “Bu ödül inovasyona ve yenilikçi ürünlere yaptığımız yatırımın göstergesidir. Dizayn aşamasından, uygulamaya kadar emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum. ATA Freight olarak lojistiğin geleceğinde teknolojinin olduğuna inanıyoruz, lojistik sektörünü daha ileriye taşıyacak yenilikçi ürün ve servislere yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.
ATA Freight şirketler grubunun bir parçası olan merkezi Hindistan-Mumbai’de bulunan VIZIO firması tarafından geliştirilen, lojistik sektörünü geleceğe taşıyacak MyWay, ATA Freight’in lojistik yönetimi çözümü. VIZIO tarafından geliştirilen ürün, standart bir kargo takip programından farklı olarak bütün lojistik süreci görüntülemeye ve kolayca kontrol etmeyi sağlayan yenilikçi bir yaklaşım getiriyor. Her türlü bilgisayar ve mobil cihazdan giriş yapabilen ürün sayesinde görsel harita üzerinde tedarikçi lokasyonlarını, limanları, yüklerin okyanus veya hava rotalarını ve tüm aktif sevkiyatlar için son güncel lokasyonlar görülebiliyor.
MyWay’in lojistik sektörüne sunduğu en yenilikçi çözüm, birden fazla tedarikçiden yük bekleniyorsa, daha kargo yüklenmeden ne zaman varacağını hesaplayarak, haritadan tam zamanlı olarak takip edebilme olanağı sağlıyor. Firmalar sevkiyatlarının bütün detaylarını kendilerine özel ekranlardan takip edip, sevkiyatlarla ilgili belge, taşıyıcı, tahmini varış zamanı gibi bilgilere bir tıkla ulaşabiliyorlar.
Bugün Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye, Hindistan, Meksika ve Çin’de olmak üzere 5 ayrı ülkede kendisine ait 27 ofisi ve 400’den fazla çalışanı bulunan ATA Freight, sunduğu esnek ve hızlı servisleri, müşterilerine özel ürünleri ve inovatif tedarik zinciri çözümleriyle, lojistik sektörünü geleceğe taşımaktadır.




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat