e
Banner


Sertrans Logistics, filosuna 20 Renault Trucks ekledi
Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertrans Logistics, yeni teslim aldığı 20 adet Renault Trucks T 460 çekici ile filosunu büyüttü. Filosundaki Renault Trucks araç sayısını 90 çekiciye yükselten Sertrans Logistics, yeni teslim aldığı araçlarla birlikte Euro 6 standardına geçti. 




sertrans_renaultSertrans’ın yeni 20 adet Euro 6 Renault Trucks 4x2 çekicileri, İstanbul Hadımköy’deki Sertrans Logistics merkez binasında düzenlenen törenle teslim edildi. Teslimat törenine; Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine ve Sertrans Logistics’in iştiraklerinden Transer Logistics Genel Müdürü Murat Cömert katıldı. 
Sertrans Logistics’in yeni filo yatırımıyla ilgili bilgi veren Cömert, “2016'da 70 adet Renault Trucks T serisi çekicilerimizi teslim almıştık. Uzun yıllar sirkülasyonlu olarak Renault araçlarımızla hizmet sunduk. Dolayısıyla Renault çekicileri çok iyi tanıdığımız gibi farklı araçlarla kıyaslama şansımız da oldu. Renault T serisi, yakıt tasarrufu ile performans ve konfor arasında mükemmel bir denge sunuyor. Rakiplerine göre daha ekonomik yakıt tüketimi sağlarken düşük işletme maliyetleri, yaygın servis ağı ve yol yardım hizmetleriyle birlikte düzenli sürücü eğitimleri gibi desteklerle performansından ödün vermiyor” dedi.  
Maliyetler düşecek, karlılık artacak
Daha fazla motor gücü, daha yüksek tork ve daha iyi bir ticari hız ile operasyonların sağlıklı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirten Cömert, “Renault Trucks ile iş birliğinin karlılığımıza önemli bir katkı sağladığını düşünüyoruz. 20 araçlık bu yeni alımımız, 'Renault Trucks Excellence Bakım Onarım Servis Kontratı' avantajlarını da kapsıyor. Başlangıç olarak ilk 3 yıllık operasyonlarımızı kapsayacak bu servis kontratı sayesinde, optimum yönetim maliyeti elde etmeyi ve karşılaşılabilecek olası riskleri sıfıra indirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.  
Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine ise teslimat töreninde yaptığı açıklamada; “Sertrans, sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da alanında pek çok yeniliği lojistik sektörüne kazandıran çok önemli bir firma. Sektöründe pek çok yenilikte ilk adımı atan Sertrans, uzun zamandır Renault Trucks ile filosunu güçlendiriyor. Biz de Renault Trucks olarak hem satış, hem de satış sonrası desteğimizle her zaman kendilerinin yanında durmaya çalışıyoruz. Sertrans’ın Euro 6 standartlarındaki yeni araçlarıyla hem performans hem de işletme maliyetleri yönünden daha da fazla verim alacaklarına inanıyoruz. Eminiz ki karşılıklı güven üzerine kurulmuş iş birliğimiz daha uzun yıllar devam edecek” dedi. 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat