e
Banner


EFA 2018’de daha enerjik olacak
İthalat ve ihracat yüklerini dünyanın bir köşesinden bir başka köşesine deniz, hava ve karayolu taşımacılığı yoluyla ulaştıran EFA Uluslararası Taşımacılık,  gümrükleme ve sigorta hizmetleri de sağlıyor. Firma sahibi Eyüp Tuğtağ, “2018’de Kartal’daki yeni ofisimizde, artan enerji ve profesyonelliğimizle iş hacmimizi daha arttırma hedefindeyiz” diyor.  




eyup_tugtagİstanbul merkezli EFA Uluslararası Taşımacılık, yılların freight forwarding deneyimine sahip profesyonellerin liderliğinde genç ve dinamik uzman kadrosu ile hizmet sunuyor. Şirket üyesi bulunduğu Logistic Cargo Networks, China Logistics Club Limited, United Forwarders Network,Multinational Forwarders Networks, Freight Net, Focused Cargo Network, JC Trans,Shenzhen GLA, Global Value Network, One Global Association, Planet Logistics Network, Freight Network Corporation, GLIK Group, Advanced Internatıonal Networks, Aeroceon Network ile güçlü bir network ağına sahip. Dünya genelinde yaygın bir network yapılanmasıyla ithalat ve ihracat yüklerini dünyanın bir köşesinden bir başka köşesine deniz, hava ve karayolu taşımacılığı yoluyla ulaştıran EFA Uluslararası Taşımacılık, ayrıca gümrükleme ve sigorta hizmetleri de sağlıyor. 
 
HEPSİ BİR ARADA HİZMET 
Firma sahibi Eyüp Tuğtağ, hava kargoda, düşük komisyonlu ve en iyi konumlandırılmış uçuşlarla müşterilerinin minimum ve maksimum kargo ağırlıklarına kadar tüm ihtiyaçlarını karşıladıklarını söylüyor. Şirketin denizyolu operasyonlarını Türkiye limanlarından dünya limanlarına ve dünyanın tüm limanlarından Türkiye limanlarına konteyner nakliye ve nakliye hizmetlerini kapsadığını açıklayan Tuğtağ, bu noktada müşterilerine MSC, CMA-CGM, Maersk. HAPAG, Cosco, OOCL gibi taşıyıcılarla fiyat alternatifleri sunduklarının altını çiziyor. Şirketin, karayolunda Avrupa'da kurduğu ortaklıklar sayesinde müşterilerine düşük maliyet avantajı sağlarken, Hindistan ve Çin’den de tekstil taşıması yaptığını aktaran Tuğtağ, “Sağladığımız güvenilir ve tam zamanında geri dönüşlerle, güçlü ve sürdürülebilir bir politika garanti etmekteyiz. Hızlı ve esnek çözümlerle her zaman müşterilerimizin yanındayız. Taşıma sürecine ilişkin bilgi akışlarında da hızlı olmamız bize avantaj sağlıyor” diyor. Tuğtağ, ithalat, ihracat ve transit yükler için gümrükleme, kanunlara ve düzenlemelere uygun yasal gereksinimler konusunda da ise danışmanlık ve rehberlik hizmeti verdiklerini aktarıyor. 
 
YENİ OFİSİNE TAŞINIYOR 
Uzakdoğu, Ortadoğu, Güney Amerika, Avrupa, Akdeniz pazarlarına tekstil, makine, yedek parça, hammadde, elektrik, elektronik, aksesuar ve kozmetik ürün taşıması yaptıklarını vurgulayan Eyüp Tuğtağ, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Müşterilerimize, dünya çapında sözleşmeli taşıyıcılar ve uluslararası bağlantılar ile 'köprü' görevi görerek, en verimli şekilde hizmet vermeyi taahhüt ediyoruz. Müşteri memnuniyetini her zaman en ön plana alarak, hizmet kalitesini en üst düzeyde tutuyor, en hızlı navlun ücretleri ve koşullarını sunan hızlı ve güvenilir teslimatlar için çalışıyoruz. En son teknolojiye sahip iletişim araçlarını kullanarak müşterilerimizle güçlü bir iş ortaklığı kuruyoruz. Bütün işlerimizde dürüst, şeffaf hareket ediyor ve böylece güven temelinde uzun süreli bir işbirliği sağlıyoruz. Teknolojik yenilikler ve gelişmelerle sürekli büyüyen, sadece müşterilerinin beklentilerini karşılamakla kalmayıp aynı zamanda çalışanlarına ve ulusa değer katan, global bir şirket olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 2017 yılındaki hedef ve işlem hacmimizi alt limit görerek, 2018’de Kartal’daki yeni ofisimizde, artan enerji ve profesyonelliğimizle iş hacmimizi daha arttırma hedefindeyiz.” 
 
 
 
 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat