e
Banner


Horoz Lojistik tecrübesini “Ev Teslimi” hizmetine taşıdı
Müşterilerinin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetlerini, entegre bir şekilde sunarak  özel çözümler üretebilen Horoz Lojistik, yeni yatırımları ile son kullanıcıların adreslerine kadar yapılan ürün teslimini başarıyla gerçekleştiriyor.




horoz_lojistikYıllardır, küçük ev aletleri ve beyaz eşya sektörünün vazgeçilmez tedarikçilerinden olan Horoz Lojistik, bu sektöre yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Horoz Lojistik uzun zamandan beri, beyaz eşya sektörü tarafından, gerek yurtiçindeki üretim fabrikalarından sevk edilen, gerekse yurtdışından ithalat yoluyla Türkiye’ye getirilen ürünleri, bayi, depo, mağaza ve zincir market kanallarına yüksek performans düzeyinde sevk ve teslim ediyor. Dağıtım süreçlerinde elde ettiği başarılı operasyonları sayesinde tercih edilen Horoz Lojistik, sektörün önemli bir ihtiyacına daha karşılık vererek “ev teslimatı” projesini müşterisine sunuyor. Bu hizmet kapsamında satın alınan ürünlerin, son kullanıcıların adreslerinde evlerinin içine kadar teslim edilmesiyle, hem gönderici firmanın hem de alıcı müşterilerin lojistik beklentilerine önemli bir çözüm kaynağı oluyor.
 
YOĞUN TALEP GÖRÜYOR 
Günümüz dünyasında, toplam perakende ticaret hacmi içinde, e- ticaretin oranı her geçen gün artış gösteriyor. Hane halkı internet üzerinden güvenli alışveriş yaparken, aldıkları ürünlerinde kendilerine vaktinde, hasarsız ve evlerine kadar teslim edilmesini bekliyor. Horoz Lojistik, global dünyada günümüz iş hayatının yoğunluğu sebebiyle, ihtiyacı olan ürünleri internetin sunmuş olduğu ayrıcalıklarla e-ticaret siteleri üzerinden alışveriş yaparak edinen tüketiciye bu projesiyle önemli bir fayda sağlıyor. Horoz Lojistik, B2B projelerindeki deneyimini B2C ve C2C projelerine de yansıtıyor. Hem mağazadan seçilen, hem de e-ticaret sitelerinden satın alınan ürünlere uzman ve deneyimli kadrosu ile lojistik destek veren Horoz Lojistik, Türkiye kapsamındaki dağıtım ağı ve işleyiş yapısı ile randevulu ev teslimatlarını beklentilerin üzerindeki bir performansla gerçekleştiriyor. Ev teslimi hizmeti kapsamında; hem göndericinin bayi satış noktası ve deposundan, hem de Horoz Lojistik’in hizmet verdiği lojistik depolardan son kullanıcı adreslerinde sevkiyat yapılabiliyor. Ürünlerin katlara kadar taşınması ile fark yaratılıyor. Taşıma ve teslim operasyonlarının doğru biçimde kurgulanması, altyapıya yapılan yatırımlar, eğitimli ve donanımlı bir müşteri hizmetleri kadrosunun yoğun çalışmaları, yakın takibi ve itinalı yaklaşımı sayesinde başarıya ulaşan bu proje, uygulamaya geçtiğinden bu yana müşterilerinden yoğun talep görüyor.
 
RİSKLER MİNİMUMA İNİYOR 
Ev teslim hizmetinde, zaman kavramının öneminin bilincinde olan Horoz Lojistik, geliştirdiği yenilikçi mobil altyapıyı kullanarak, anlık teslimat bilgisi, teslimata ait teslim belgesinin anlık olarak sisteme yüklenmesi, teslimat noktasının harita üzerinde gösterilmesi gibi işlevleri yerine getiriyor. Bu altyapı sayesinde, teknik servislerle senkronize teslimatı mümkün kılarak tüketicilerin aynı günde hem ürünlerini teslim almalarını hem de ürün kurulumlarının servis tarafından tamamlanmasını sağlıyor. Ürünlerin sağlam ve eksiksiz biçimde adrese ulaştırılması konusunda kayıp ve hasar riskini, kurguladığı model sayesinde minimuma indirmesi de, beyaz eşya sektörü tarafından tercih edilen marka olmasını sağlıyor. Horoz, her geçen gün, yeni hizmetleriyle tüm sektörlerdeki lojistik ihtiyaçlara katma değeri en yüksek şekilde çözümler üretmeyi hedefliyor.
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat