e
Banner

Etiketler: almanya



Tırsan’dan Almanya’da dev açılış


Yayın: 11-07-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Tırsan Almanya’da ikinci fabrikasını 14 ülkeden 300’den fazla müşterisi ile dev bir  organizasyon ile açtı.




Ekol’den Macaristan ve Almanya arasında blok tren seferi


Yayın: 07-09-2017
Kategori: Demiryolu

Ekol, Avrupa'da daha fazla intermodal bağlantı sunma stratejisi doğrultusunda Budapeşte, Macaristan ve Köln, Almanya arasında yeni bir blok tren seferi hizmetini devreye aldı.




Alman gazeteci heyeti Krone’yi ziyaret etti


Yayın: 25-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

T.C. Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı tarafından organize edilen bu gezi kapsamında Almanya’nın en önemli basın kuruluşlarını temsilen bir grup gazeteci Türkiye’deki Alman markalarına ziyaretler düzenledi. Bu ziyaretler kapsamında Avrupa’nın en modern treyler fabrikalarından biri olan Krone’nin Tire fabrikasında Krone Türkiye yetkilileri ve gazeteci heyeti bir araya geldi.  




Almanya’da tüm yollar 1 Temmuz’dan itibaren paralı olacak


Yayın: 20-06-2018
Kategori: Karayolu

1 Temmuz 2018’den itibaren 7.5 tonun üzerindeki araçlar için Almanya'daki otoyol ücretleri tüm ulusal karayollarını kapsayacak şekilde genişletilecek. 




Marmaray hattı ile ilk ihracat treni Almanya'ya ulaştı


Yayın: 29-05-2020
Kategori: Demiryolu

Mars Logistics, uluslararası yük taşımacılığında Marmaray hattını ilk kullanan ve Avrupa’ya ulaşan ilk firma oldu. Mars Logistics, Türkiye’de bir ilk gerçekleştirerek 15 Mayıs tarihinde demiryolu taşımacılığına Marmaray hattını dahil etti. Marmaray ile ilk ihracat treni Almanya’nın Duisburg kentine ulaştı.




Sertrans, Almanya'da 5 bin metrekare depo açtı


Yayın: 12-04-2021
Kategori: Depolama - Antrepo

Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 31 yıldır ulusal ve uluslararası markaların çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, yurt dışı büyüme hedefleri doğrultusunda bir adım daha atarak Almanya'da 5 bin metrekarelik bir depo açtı. Yurt dışına açılmak isteyen Türk markaların lojistik operasyonlarını bu depo üzerinden yönetecek olan Sertrans Logistics, yeni deposuyla özellikle Almanya ve çevre ülkelerde pazar payını hızla artırmayı hedefliyor.




Almanya’ya ihracat rekorunda lojistik etkisi


Yayın: 15-06-2021
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin Almanya’ya ihracatı bu yıl rekorlarla devam ediyor. İlk çeyrekteki rekorların ardından ocak-nisan dönemi de en yüksek seviyeye ulaştı. Yekaş Fides Global Lojistik CEO’su Murat Güler, ihracat artışında lojistik sektörünün kritik öneme sahip olduğunu vurguladı. 2021 yılının rekorlar ile devam edebileceğini belirten Güler, bu doğrultuda ihracatçıları desteklemeyi sürdüreceklerini ve Almanya’daki yatırımlarına yoğunlaşacaklarını söyledi.




Norther Global Logistics'ten Almanya yatırımı


Yayın: 01-02-2022
Kategori: Lojistik

Doğu Avrupa, Baltık ve İskandinav ülkeleri ağırlıklı olmak üzere Avrupa ile Türkiye arasında entegre lojistik hizmetleri sunan Norther Global Logistics (NGL), müşterilerinden gelen talep üzerine bu yıl Almanya taşımalarına ve yatırımlarına ağırlık verecek. NGL Kurucu Ortağı Ferhat Emanetoğlu, “Doğu ve Kuzey Avrupa ülkeleri ile Türkiye arasında yüklerini taşıdığımız müşterilerimizden gelen yoğun talepler doğrultusunda 2021 yılının son çeyreğinde açtığımız Almanya hattında, 2022 yılında sefer sayılarımızı ve yatırımlarımızı artırma kararı aldık.” dedi.




Almanya’da lojistik sektöründe 56 bin nitelikli çalışan eksikliği var


Yayın: 31-01-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Krone’nin proje ortağı olduğu "Lojistikte kapasite eksikliklerinin iyileştirilmesi" konulu araştırmaya göre Almanya’da lojistik sektöründe yaklaşık 56 bin nitelikli çalışan eksikliği bulunuyor. 




ASSET GLI Avrupa’da hızla büyümeye devam ediyor


Yayın: 05-05-2023
Kategori: Lojistik

Almanya Köln’de açtığı şubeyle Avrupa lojistik pazarına hızlı bir giriş yapan Asset Global Logistic, İtalya'da açtığı şubeyle uluslararası genişleme planlarına hız kazandırdı. Yeni açılan şube, İtalya'da yerel müşterilere, tedarikçilere ve ortaklara daha yakın olmanın yanı sıra, şirketin uluslararası iş hacmini artırmasına da yardımcı olacak.