e
Banner

Etiketler: arkas



Arkas Lojistik’te A,B ve C Planları Hazır


Yayın: 27-03-2020
Kategori: Lojistik
Etiketler: arkas onur göçmez

Tedarik zincirinin devamlılığı için Arkas ana iş kolları olan denizcilik, lojistik ve liman gruplarında çalışanlarının sağlığı için gerekli önlemleri uzaktan çalışma dahil olmak üzere alarak sahada işin devamlılığını sağlamak üzere tüm imkanlarıyla çalışıyor.

 





Arkas ve Marport'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 3,3 Milyon TL destek


Yayın: 07-04-2020
Kategori: Lojistik

Arkas ve iştiraki TIL ortaklı Marport Liman İşletmeleri,  Milli Dayanışma Kampanyası’na toplamda 3,3 Milyon TL destek verdi.

 





Arkas’tan demiryoluyla temassız operasyon


Yayın: 20-04-2020
Kategori: Demiryolu

Arkas Lojistik, “Temassız Operasyon” mottosuyla tüm dünyanın COVID-19 virüsüyle savaştığı bu günlerde, uzun zamandır yaptığı demir yolu yatırımları sayesinde kara yolunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle talebi artan demir yolu taşımacılığında da aktif rol oynuyor. 




Arkas Lojistik’ten Çin’den Avrupa’ya Marmaray bağlantılı servis


Yayın: 12-06-2020
Kategori: Demiryolu

Arkas Lojistik’ten demiryolunda öncü bir hamle daha... 2017 yılında BTK (Bakü-Tiflis-Kars) demiryolu hattında ilk demiryolu taşımasını başlatan Arkas Lojistik, Çin-Türkiye Demir İpek Yolu’nda Marmaray bağlantısı ile transit olarak Avrupa’ya yük taşımaya başladı.




Railport’a Sürdürülebilirlik Ödülü


Yayın: 06-07-2020
Kategori: Lojistik
Etiketler: arkas railport

Çevreci ve sürdürülebilir yaklaşımlara önem vererek projelerini şekillendiren Arkas Holding’in Duisport ortaklığı ile Kartepe’de kuracağı kara terminali Railport, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ından (EBRD) ödül kazandı. Demir yolu bağlantısı ile çevre dostu taşımacılık ve ekonomiye yapacağı katkılar göz önünde tutularak yapılan değerlendirmeyle “Çevresel ve Sosyal Alanda En İyi Uygulama” kategorisinde bronz madalya alan proje, son yıllarda önemi daha da artan komple lojistik uygulamalarının en iyi örneklerinden biri  olarak ön plana çıkıyor.




Şişecam’ın tüm lojistik süreçlerini Arkas yönetecek


Yayın: 10-09-2021
Kategori: Lojistik

Dünyada camın tüm temel alanlarında faaliyet gösteren tek global şirket olan Şişecam, Mersin’de cam ambalaj, cam ev eşyası ve düzcam faaliyet alanlarına dair tüm lojistik operasyonlarını tek merkeze topladı. Şişecam Mersin Lojistik Merkezi’nde lojistik süreçleri Arkas Lojistik tarafından yönetilecek.




Arkas Lojistik, yeni nesil lojistik projesi Shipeedy’yi tanıttı


Yayın: 15-11-2021
Kategori: Lojistik

“Lojistiğin Arkasındaki Güç” mottosu ile lojistik sektörünü geliştiren öncü yatırımlar yapan Arkas Lojistik, “Dijital hızda taşımacılık” için müşterilerinin taşıma ihtiyaçlarına proaktif bir yaklaşımla cevap veren, ülkemiz dış ticaretini destekleyecek yeni girişimi “Shipeedy”yi, Transport Lojistik Fuarı’nda sektöre tanıttı. 




Arkas Lojistik Hindistan’da Fretlog şirketini satın aldı


Yayın: 23-10-2023
Kategori: Lojistik

Arkas Holding Lojistik Grubu, global yatırımlarına Avrupa ve ABD'den sonra Hindistan'da devam ediyor. Hindistan'ın önemli lojistik şirketlerinden Fretlog'un yüzde 80 hissesini satın alan Arkas Lojistik 'Hindistan-Orta Doğu-Avrupa Ekonomik Koridoru'nda güçlenmeyi hedefliyor.




EMLO Konsey Üyeliğine seçilen ilk Türk oldu


Yayın: 14-03-2024
Kategori: Denizyolu
Etiketler: arkas emlo vural ocalı

Arkas Holding Risk Yönetimi Direktörü Avukat Vural Ocalı, denizcilik sektöründe dünyanın önde gelen organizasyonları arasında yer alan ve bağımsız ve tarafsız bir tartışma ve araştırma forumu olarak öne çıkan European Maritime Law Organization/ Avrupa Deniz Hukuku Derneği’nin (EMLO) Konsey Üyeliğine seçilen ilk Türk oldu.