e
Banner

Etiketler: açıklama



Atatürk Havalimanı küçülecek


Yayın: 09-11-2012
Kategori: Havayolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a 3'ncü havalimanının yapılmasının ardından Atatürk Havalimanı'nın kapatılacağı yönündeki haberlerle ilgili ''Havalimanı yapıldıktan sonra Atatürk Havalimanı da daha küçük ölçekli olarak hizmete devam edecek'' dedi.





BORSA’da yüzde 10 prim yapan Latek Lojistik açıklama yaptı


Yayın: 13-11-2012
Kategori: Ekonomi Gündemi

Son iki günde yaklaşık yüzde 10 prim yapan Latek Lojistik, özel durum açıklaması yaptı





Bakan Şimşek’ten THY'nin özelleştirilmesine açıklama


Yayın: 14-11-2012
Kategori: Havayolu

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türk HavaYolları'nın özelleştirilmesinin şu anda gündemde olmadığını, şirketin zaten yüzde 51'den fazlasının halka açık olduğunu söyledi.





Alstom, 2012-2013 dönemi ilk yarı performansını açıkladı



Enerji ve raylı sistem altyapısı alanlarında global bir lider olan ve Türkiye de dahil yaklaşık 100 ülkede faaliyet gösteren Alstom 2012-2013 dönemi ilk yarı performansını açıkladı.





UTİKAD uluslararası yük teslim süreci ve ordino tartışmalarına açıklık getirdi


Yayın: 20-11-2017
Kategori: Karayolu

UTİKAD, son dönemde basında yer alan bazı demeçlerde ve haberlerde, uluslararası taşımacılık işinin bir parçası olan yük teslim süreci ve ordino belgesi ile ilgili bazı ifadelerin yanlış anlaşılmalara, dolayısıyla yanlış uygulamalara ve uluslararası platformda olumsuz sonuçlara yol açabileceği endişesiyle konuyla ilgili olarak bilgilendirme yapılması ihtiyacı duyulduğunu açıkladı. İşte UTİKAD’ın açıklaması:




UTİKAD'dan ordino belgesi için yeni açıklama


Yayın: 05-12-2017
Kategori: Lojistik
Etiketler: açıklama ordino utikad

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, uluslararası taşımacılık işinin ayrılmaz parçası olan yük teslim süreci ve ordino/yük teslim belgesi ile ilgili eksik bilgi ve yanlış yorumlara dayanan ifadelerin yanlış anlaşılmalara ve uygulamalara yol açabileceği endişesiyle yeniden harekete geçti.