e
Banner

Etiketler: ceva



CEVA and Ford extend relationship at Louisville Kentucky plant


Yayın: 23-03-2016
Kategori: Dünyadan
Etiketler: ceva ford

CEVA has served Ford LAP as a Manufacturing Support Center (MSC) provider for the past four years. 




CEVA’dan gıda ve sağlık lojistiğinde A’dan Z’ye çözümler


Yayın: 17-10-2017
Kategori: Lojistik

Dünyanın önde gelen tedarik zinciri yönetimi şirketlerinden CEVA, hem yurtiçinde hem de yurtdışında A’dan Z’ye çözümlerle gıda ve sağlık sektörünün gelişimine katkıda bulunuyor. 




Colgate-Palmolive renews with CEVA in Malaysia


Yayın: 17-01-2018
Kategori: Dünyadan

CEVA Logistics, one of the world’s largest supply chain management companies, has further extended its warehousing contract with Colgate-Palmolive in Malaysia.  The new three -year deal extends the two companies’ working relationship to more than 18 years together.




CMA CGM receives regulatory approvals for its investment in CEVA


Yayın: 12-07-2018
Kategori: Dünyadan

CEVA Logistics A.G. (“CEVA”), one of the leading asset-light third-party logistics providers, announces that CMA CGM  S.A. (“CMA CGM”) has obtained all regulatory approvals required in connection with its investment in CEVA and will become a regular 24.99% shareholder in CEVA.




CEVA appoints Terry Carter as Senior Vice President Transportation Contract Logistics


Yayın: 27-07-2018
Kategori: Dünyadan

CEVA Logistics has announced the appointment of Terry Carter to the newly created position of Senior Vice President Transportation for Contract Logistics. He will be based in the US and report to Brett Bissell, Chief Operating Officer Contract Logistics.




CEVA Lojistik, blockchain tabanlı teknoloji işbirliği için IBM ve Maersk ile anlaştı


Yayın: 24-09-2018
Kategori: Dünyadan

CEVA, dijitalleşme planı çerçevesinde, blockchain tabanlı teknoloji işbirliği için IBM ve Maersk ile birlikte çalışma kararı aldı. Bu işbirliği neticesinde kullanıma başlanan TradeLens yazılımı ile CEVA, daha da global standartlarda hizmet sunacak.




CEVA Lojistik’ten e-ticaret lojistiği atılımı


Yayın: 15-01-2019
Kategori: Lojistik

CEVA, e-ticaret lojistiği alanında sunduğu hizmetleri yatırımlarla güçlendiriyor. Depo yönetimi, B2C dağıtım ve iade lojistiği hizmetlerini gerçekleştirdikleri yatırımlarla yeniden yapılandırdıklarını belirten CEVA Lojistik Satış ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Murat Karadağ, ayrıca Gebze’deki depoları için TAPA A sertifikası aldıklarını söyledi. 




CEVA Lojistik ve N11.com iş birliği


Yayın: 25-02-2019
Kategori: e-ticaret
Etiketler: ceva e-ticaret n.11.com

CEVA Lojistik iş birliği ile n11.com bünyesindeki tüm KOBİ’ler Türkiye’nin her yerinden yüksek hacimli ürün siparişlerini kata çıkararak alıcıların kapılarına teslim edebilecek.




CEVA Lojistik’ten global e-ticaret atağı


Yayın: 15-03-2019
Kategori: e-ticaret
Etiketler: ceva e-ticaret

Türkiye, İngiltere, Amerika, Kanada ve Brezilya'daki yatırımlarını hayata geçiren CEVA Lojistik, e-ticaret alanındaki servislerini daha da genişletti. CEVA Lojistik'in tedarik zincirlerine sağladığı, global lojistik ve kargo gönderimi çözümleri global e-ticaret firmaları için büyük öneme sahip.




CEVA e-ticarette sürpriz hazırlığında


Yayın: 24-06-2019
Kategori: Lojistik

CEVA Lojistik, e-ticaret alanındaki atılımlarını yeni adımlarla güçlendirmeye hazırlanıyor. Yeni e-ticaret platformları ve perakende şirketleriyle kuracakları işbirlikleriyle dağıtım tarafında daha fazla boy göstereceklerinin altını çizen CEVA Lojistik Hindistan, Ortadoğu ve Afrika Satış ve İş Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı Murat Karadağ, şirket satın alma yatırımının da gündemlerinde olduğunu açıklıyor.