e
Banner

Etiketler: continental



Continental, kış lastiği ailesini genişletiyor



Continental Türkiye Binek Lastikleri Satış Müdürü Mehmet Akay, dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Continental’in geliştirdiği yeni kış lastiği modeli ContiWinterContact TS 850’nin maksimum güvenlik, konfor ve performans dengesiyle pazara sunulduğun





Continental’de hedef Türkiye’nin her noktasına 2 saatte teslimat


Yayın: 03-05-2017
Kategori: Otomotiv

2025 için en büyük ideallerinin Türkiye’nin her noktasına 2 saatte teslimat yapmak olduğunu belirten Continental Tedarik Zinciri Müdürü Nihan Çavuşlar, “Bu hedefi bugünün koşullarına bakarak asla koyamazdık, ama biliyorsunuz ancak iddialı hedefler koyarsak fark yaratan çözümlere ulaşabiliriz” dedi. 
 




Lojistik sektörüne Continental’den tam destek


Yayın: 17-12-2020
Kategori: Lastik

Lojistik ve nakliye sektöründe, taşınan ürünlerin tam zamanında teslim edilmesi büyük önem taşır. Bu sektörde hizmet veren şirketlerin en büyük maliyet kalemleri ise zaman, lastik ve yakıt giderleridir. Continental, ileri teknolojiyle tasarladığı HDR2 ED lastikleri ve ContiPressureCheck ile lojistik sektörüne zaman ve maliyet tasarrufu sunarken, kilometrelerce yol yapan araç sürücülerinin  yolda güvende hissetmelerini sağlıyor.




Continental filo faaliyetlerini Conti360° Çözümleri altında birleştirdi


Yayın: 06-04-2021
Kategori: Lastik

Teknoloji şirketi ve Premium lastik üreticisi Continental, filo sektörüne yönelik hizmetlerini Conti360 ° Çözümleri altında birleştirdi. Tek noktadan hizmet verecek olan   Conti360 ° Çözümleri; yakıt tasarruflu lastikler, kaynak tasarrufu sağlayan sırt kaplamaları ve dijital lastik izleme uygulamasıyla, taşımacılık sektöründe sürdürülebilirliği öne çıkaracak. Verimli filo yönetimiyle lojistik sektörü için de katma değer yaratılacak.




Continental tedarik zincirinde sürdürülebilirlik taahhüdünü genişletiyor


Yayın: 18-05-2021
Kategori: Lastik

Teknoloji şirketi ve Premium lastik üreticisi Continental, doğal kauçuk tedarik zincirinin dijitalleşerek tam izlenebilirliği yönünde önemli bir adım attı. Alman Federal Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanlığı ile anlaşmaya varan teknoloji şirketi, Endonezya’da yürüttüğü başarılı projelerini genişletecek. Anlaşma kapsamında bu projelere katılan küçük çiftçilerin sayısı ise 2024 yılında 450'den 4.000'e çıkacak. Continental Lastik Grubu Sürdürülebilirlik Başkanı Claus Petschick, eğitim ve dijitalleşmenin, tedarik zincirlerinin sürdürülebilirliğine önemli katkılar sağladığına dikkat çekti.




Continental dijital çözümleriyle lojistikte verimliliği artırıyor



Lojistik, nakliye, inşaat gibi sektörlerin en büyük gider kalemlerinden birini lastik kayıpları oluşturuyor. Continental’in ticari filolar için geliştirdiği lastik basıncı izleme sistemi ContiConnect ™ Yard Reader ile bir yılda lastik kayıplarını azalttıklarını söyleyen Gökbil Lojistik Filo Yöneticisi Can Aldırmaz, yakıt masrafı dahil olmak üzere 15 ayda yaklaşık 15.000 euro tasarruf  ettiklerini belirtti. Gökbil Lojistik, filosundaki 85 aracın lastiklerine ait basınç ve sıcaklık verilerini tek bir web portalından takip edebiliyor.




Continental’den 5.nesil Conti Hybrid lastikler


Yayın: 20-09-2022
Kategori: Lojistik

Continental, şehirlerarası taşımacılık yapan ve ağır yük taşıyan araçlar için geliştirdiği 5.nesil Conti Hybrid premium lastik serisini piyasaya sürüyor. 5. nesil ile sunduğu hizmetleri İspanya’nın Sevilla kentinde düzenlenen lansmanda paylaşan Continental, yeni Conti Hybrid lastiklerinin de tanıtımı yaptı. Özelikle ağır yük araçlarının lastiklerinde oluşan hızlı yıpranmanın önüne geçmek için tasarlanan Conti Hybrid serisi lastikler, Conti Hybrid HS5 ön aks ve Conti Hybrid HD5 çeker aks’dan oluşuyor. Uzun kullanım ömrüne, yüksek kilometre performansına ve yüksek dayanıklılığa sahip seri, ağır yük araçlarına verimlilik ve tasarruf anlamında yeni nesil çözüm sunuyor.




Filolar Continental ile AB Taksonomisine hazırlanıyor


Yayın: 10-01-2024
Kategori: Lastik

Siparişleri ve yatırımları çevre dostu, sürdürülebilir ekonomik faaliyetlere yönlendirmek için tasarlanmış bir sınıflandırma sistemi olan AB Taksonomisi, müşteri siparişlerini ve yatırımlarını yönlendirmeyi amaçlıyor. Continental de oluşturduğu bilgi veri tabanı ile bu konudaki yönetmelikleri açıklıyor. Ayrıca enerji tasarruflu lastikleriyle AB Taksonomisi’nin şartlarını yerine getirmeye yardımcı oluyor. Sürdürülebilirliği hedefleyen filolar, şimdiden rakiplerinden avantajlı…