e
Banner

Etiketler: dijitalleşme



CEO’lardan TZY süreçleri için dijitalleşme çağrısı



Satın alma kararlarının şirket başarısına ve ekonomilere etkisini değerlendiren Finansbank, BOSCH ve Siemens Yönetim Kurulu Başkanları dijitalleşme vurgusu yaptı. Başkanlar, başta tedarik zinciri süreçleri olmak üzere, Türkiye’de bu alanda biran önce adım atılması gerektiğinin altını çizdi. 




Cenk Karapınar: DeFacto'da Dijitalleşme



Cenk Karapınar / DeFacto Tedarik Zinciri Yönetiminden Sorumlu Genel Müdürü Yardımcısı




TAŞIMACILIK SEKTÖRÜNDE DİJİTALLEŞME TRENDLERİ


Yayın: 04-12-2018
Kategori: 10 Soruda


Yavuz ÖNER / KPMG Türkiye Taşımacılık Sektör Lideri
 




Dijital dönüşüme hazır mıyız?


Yayın: 27-10-2020

Dünyada big data, nesnelerin interneti, Blockchain, e-ihracat, robotlaşma gibi konuların üzerinde durulduğu günümüzde lojistik sektörünün bunlardan ayrı hareket edemeyeceğini vurgulayan ATC Grup Genel Müdürü ve UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Ayşem Ulusoy, “Dijitalleşmenin takipçisi değil, öncüsü olmamız gerekiyor. Bu, sürdürülebilir bir büyüme için de kilit bir unsur” dedi. 




Dijital yarışma eTAthon başlıyor!


Yayın: 06-11-2020
Kategori: Lojistik

Dijital lojistik ve nakliyat platformu Borusan Lojistik eTA, dijital bir yarışma düzenliyor. eTAthon yarışmasına katılan takımlara veri analitiği, büyük veri veya makine öğrenmesi ile ilgili bir problem verilecek ve sınırlı bir süre içinde çözüm bulmaları istenecek. Tüm yarışma online ortamda gerçekleştirilecek. 




MNG Kargo altyapı, istihdam ve yeni projelere 60 milyon TL yatıracak



Kargo sektöründe değişimi en hızlı kucaklayan ve ilklere öncülük eden şirketlerden MNG Kargo, bu yıl 60 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor. Aktarma ve teknolojik altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten MNG Kargo Ticari Faaliyetlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Barış Kaya, yeni şube ve mini hub açılışları ile girişimci kurye sayısını arttıracaklarını, ayrıca müşteri memnuniyetini artırıcı yeni projeler ve teslimat modelleri üzerinde çalışacaklarını söyledi. 




Yeditepe Taşımacılık, Tive takip cihazlarıyla memnuniyet ve verimi yükseltti



Hava kargo sektörünün öncü firmalarından Yeditepe Taşımacılık, butik hizmetlerini dijital yatırımlarla besliyor. Müşterilerine daha verimli ve güvenli hizmet sunma hedefiyle Tive takip cihazlarına yatırım yaptıklarını belirten Yeditepe Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Alp Tuğhan, bu yatırımın meyvelerini şimdiden toplamaya başladıklarını söyledi. 




Ulusal Lojistik’te kadın istihdamı %40’a ulaştı



Ulusal Lojistik, sektöründe kadınlara alan açarak fark yaratan şirketlerden. Firma olarak kadın erkek eşitliğini önemsediklerini ve desteklediklerini belirten Ulusal Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Gökhan İskender, bu kapsamda kadın istihdam oranını yüzde 40’a çıkardıklarını ve bunu arttırmaya dönük çalışma yürüttüklerini söyledi. 




Dijitalleşmeye yaptığı yatırımlarla lojistik süreçlerini hızlandırdı


Yayın: 03-03-2021
Kategori: Lojistik

DHL Supply Chain Türkiye, geleceği kucaklama anlayışıyla yaptığı dijital yatırımlarla, iş yapış şeklinde etkin ve verimli dönüşüm sağlayarak lojistik süreçlerine hız kazandırdı.




Globelink Ünimar dijital altyapısını Siber Yazılım ile güçlendirdi



Türkiye’nin öncü lojistik firmalarından Globelink Ünimar, dijital altyapısını lojistik sektörüne 20 yılı aşkın süredir yazılım çözümleri sunan Siber Yazılım ile güçlendirdi. Anlaşma kapsamında Globelink Ünimar, tüm lojistik operasyonlarının yanı sıra finans, muhasebe ve insan kaynakları süreçlerini de Siber Yazılım’ın programları ve entegrasyonları sayesinde tek ekrandan yönetecek.