e
Banner

Etiketler: dkv



DKV LIVE nakliyecinin işini kolaylaştıracak


Yayın: 31-08-2020
Kategori: Karayolu

DKV LIVE portalı sürücünün araç kullanma ve dinlenme zamanlarına göre takip ve izleme, tahmini varış süresi hesaplama hizmetleri sunuyor; en etkin rotayı belirliyor ve yakıt almak için durulacak yerleri planlıyor.




DKV mobil ödeme dönemini başlatıyor


Yayın: 07-09-2020
Kategori: Karayolu
Etiketler: dkv mobil ödeme pace

DKV dijitalleşme yönünde önemli bir yatırım yaparak “Bağlantılı Yakıt Ödeme” teknolojisinin sahibi PACE şirketinin hissedarı oldu. Şirketin ana ürünü olan “Bağlantılı Yakıt Ödeme” sayesinde sürücüler yakıt ödemelerini benzin istasyonlarında doğrudan akıllı telefonlarından yapabiliyorlar.




DKV temassız yakıt alım dönemini başlattı


Yayın: 17-03-2021
Kategori: Karayolu

DKV Euro Service, DKV APP & GO mobil uygulaması ile temassız yakıt alım dönemini başlattı. Sürücülerin istasyonda aldıkları yakıtı mobil uygulama üzerinden temassız ödemelerini sağlayan teknoloji, zamandan kazandırdığı kadar virüsün yayılması riskini de azaltıyor.




DKV, Rusya'da 2.100 yakıt istasyonuna ulaştı


Yayın: 05-04-2021
Kategori: Karayolu

Uluslararası nakliyecilere nakitsiz yol yardım hizmetleri sunan DKV,  Rusya’da Lukoil’e bağlı 2.100’den fazla yakıt istasyonunu hizmet ağına kattı. Son bir yılda Rusya’da üç kat büyüyen DKV’nin ülkedeki yakıt istsyonu ağı böylece 6.400’ü geçti.
 




DKV’den italya’da da tek kutu ile geçiş kolayliği


Yayın: 13-04-2021
Kategori: Karayolu
Etiketler: dkv italya tek kutu

Uluslararası nakliyecilerin Avrupa’yı tek kutu ile hızlı ve kolayca geçmeleri için hizmete sunulan DKV Box Europe kutusu artık İtalya’da da aktif!




DKV, İspanya’daki tedarik ağına 704 yeni istasyon ekledi


Yayın: 30-04-2021
Kategori: Karayolu

Uluslararası nakliyecilerin Avrupa’daki bir numaralı yol arkadaşı DKV Euro Service, İspanya’daki tedarik ağını Cepsa ile yaptığı anlaşma ile 704 istasyonu daha katarak genişletti.




DKV’den Estonya, Litvanya ve Polonya’da önemli satın almalar


Yayın: 01-06-2021
Kategori: Karayolu

DKV, Estonya, Litvanya ve Polonya’da yaptığı satın almalarla bu ülkelerdeki konumunu ve müşteri tabanını güçlendirdi.




DKV, mobilite dönemine geçiyor


Yayın: 15-12-2021
Kategori: Karayolu

DKV Mobility, pandemi süresince lojistik sektörünün dijitalleşmesine, operasyonların kolaylaşmasına, maliyetlerin düşmesine ve sürdürülebilirliğin desteklenmesine yönelik pek çok yeni ürün ve hizmeti devreye aldı. DKV Mobility Türkiye Ülke Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, “Mobilite sektörünün büyük ölçüde dönüştüğü ve daha önemli hâle geldiği pandemi döneminde Avrupa’da sınırsız hareketlilik sunmaya devam ettik” dedi.