e
Banner

Etiketler: ekol



Ekol yeni depo yazılımıyla kaliteyi standartlaştırıyor


Yayın: 18-08-2016
Kategori: Lojistik

Ekol Lojistik, global bir şirket olma hedefi doğrultusunda depo yazılımını yenileyerek tekstil sektörü de dahil tüm müşterilerine bulunduğu her yerde aynı kalitede hizmet sunmayı hedefliyor. 

Ekol Lojistik, global bir şirket olma hedefi doğrultusunda depo yazılımını yenileyerek tekstil sektörü de dahil tüm müşterilerine bulunduğu her yerde aynı kalitede hizmet sunmayı hedefliyor. Ekol Lojistik, global bir şirket olma hedefi doğrultusunda depo yazılımını yenileyerek tekstil sektörü de dahil tüm müşterilerine bulunduğu her yerde aynı kalitede hizmet sunmayı hedefliyor. 




Ekol, “Gönüllülük Günü” ile Altın Pusula'yı aldı


Yayın: 26-05-2017
Kategori: Lojistik

Avrupa’nın önde gelen lojistik sağlayıcıları arasında yer alan Ekol, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği Ekol Gönüllülük Günü Projesi ile Altın Pusula’ya layık görüldü. 




EKOL, İsveç’de Ekol Nordics olarak yer almaya başladı


Yayın: 09-01-2018
Kategori: Lojistik

Avrupa'nın en büyük intermodal lojistik sağlayıcılarından biri olma stratejisiyle çalışmalarına aralıksız devam eden Ekol, ülke zincirine İsveç’i de ekledi. İsveç, Ekol’ün kendi tesisleriyle faaliyet göstereceği 16. ülke oldu. Bu ülkedeki operasyonlar “Ekol Nordics" adı altında yürütülecek. 




EKOL, hisselerini geri aldı


Yayın: 13-03-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: ahmet musul ekol

Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, 2010 yılından bu yana Invest AD (Abu Dhabi Investment Company)  ve Japon SBI Holdings Inc iştiraki Rigond Finance S.A.R.L' de bulunan yüzde 37 oranındaki hissesini geri aldı. Rekabet Kurumu da, Ekol Lojistik hisselerinin Ahmet Musul tarafından devralınması işlemine onay verdi. 




Ekol Lojistik’ten çevre hareketine destek


Yayın: 05-04-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: ekol

Çevreyi korumayı en önemli kurumsal değerleri arasında tutan Ekol Lojistik, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük çevre hareketi olan Dünya Saati’ni destekliyor. 




Ekol’ün Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesine Ödül


Yayın: 18-07-2019
Kategori: Lojistik

Ekol Lojistik’in cinsiyet eşitliğine duyarlı iş yeri modeli projesi EKOLITY, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından düzenlenen ve halkla ilişkiler dünyasının Oscar’ı kabul edilen Altın Küre Mükemmellik Ödülleri’nde altın ödülün sahibi oldu. 




EKOL, FLO iş birliğini Lotus Tesisi’ne taşıdı


Yayın: 29-07-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: ekol flo işbirliği

Kontrat lojistiğine yatırımlarını sürdüren Ekol Lojistik, Türkiye’nin tek çatı altındaki en büyük kapalı alana sahip deposu Lotus Tesisi’nde, FLO Mağazacılık’a hizmet vermeye başladı. Beş yılı aşkın süredir çözüm ortağı olduğu FLO Mağazacılık ile sözleşmesini 2022’ye kadar uzatan Ekol, bu kapsamda lojistik depolama hizmetleri operasyonlarını  Lotus’ta yürütecek. 




Ekol’ün Lotus Tesisi TAPA sertifikası aldı


Yayın: 01-10-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: ekol tapa

Ekol Lojistik Lotus Tesisi, yüksek güvenlik standartlarıyla küresel platformda en prestijli kabule sahip TAPA  (Transported Asset Protection Association/ Taşınan Varlıkları Koruma Derneği) FSR A sertifikasını almaya hak kazandı. Böylece Ekol’ün Lotus Tesisi, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’nin(EMEA) TAPA sertifikasına sahip en büyük deposu unvanını aldı. 




EKOL’ün Intermodal Taşımacılık Modeline Ödül


Yayın: 23-10-2019
Kategori: Lojistik

Ekol, sektöründe öncü rol üstlendiği intermodal taşımacılık modeliyle Sürdürülebilirlik Akademisi’nin düzenlediği Sürdürülebilir İş Ödülleri 2019’da Karbon Yönetimi kategorisinde ödüle layık görüldü.




EKOL, eğitimleriyle çalışanlarına değer katıyor


Yayın: 10-07-2020
Kategori: Lojistik
Etiketler: eğitim ekol

Ekol, pandemi sürecinde çalışanlarının bedensel ve ruhsal ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, Türkiye’nin en geniş kapsamlı wellbeing (bütünsel sağlık) seminerini alan ilk şirket olarak bir ilke imza attı. Ekol çalışanlarına özel gerçekleştirilen online “İş & Yaşam Dengesi ve Wellbeing” semineri, geniş katılımcı sayısıyla Türkiye’de bir ilk oldu. Seminer, 13 hafta boyunca 23 seans ile 3 binden fazla kişinin katılımıyla yapıldı.