e
Banner

Etiketler: eğitim



Lojistik sektöründe eğitim ve istihdam


Yayın: 24-09-2012
Kategori: Bir Bakışta

Milyar dolarlık ciroya ulaşan lojistik sektörü 21. yüzyılın meleği olarak görülüyor. 





UND'den sektöre Özel Burs imkanı


Yayın: 03-10-2012
Kategori: Eğitim
Etiketler: burs eğitim und

UND, sektör çalışanlarının “Lojistik” Bölümlerinde öğrenim gören çocuklarına burs verecek.




UTİKAD’dan Sektörel Eğitim Atağı!


Yayın: 16-10-2012
Kategori: Eğitim

Türk Lojistik sektörünün hızla artan nitelikli işgücü talebine katkıda bulunarak, şirketlerin uluslararası standartlarda hizmet vermesini sağlamak amacıyla, eğitim programını yenileyen ve zenginleştiren UTİKAD, yeni dönemde yüzlerce sektör çalışanının mesleki gelişimine destek olmayı hedefliyor.

 




Karayolu Taşımacılığı Sektöründe İstihdam


Yayın: 19-06-2013
Kategori: Bir Bakışta

Türk taşımacılık ve lojistik sektörü son 10 yılda önemli bir büyüme ve gelişme kaydetti. Sektörün önümüzdeki on yıl içinde de hızla gelişmeye devam edeceği öngörülüyor. Bu büyümenin Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri olan işsizlik probleminin çözümüne de önemli bir katkı sunması bekleniyor.




TUGEM eğitimleriyle tehlikeyi azaltıyor


Yayın: 16-07-2015
Kategori: Eğitim
Etiketler: adr eğitim tugem

Lojistik, ulaştırma, dış ticaret, gümrük ve tehlikeli maddeler gibi alanlarda operasyonel danışmanlık ve eğitimler veren TUGEM, Türkiye'de TMGD mesleki yeterlilik eğitimlerinde IRU Academy akreditesi alan ilk ve tek özel kuruluş. Yaklaşık 10 ayda 800 kişiye TMGD sertifikası verdiklerini belirten TUGEM Genel Müdürü Mehmet Tanbaş, “Verdiğimiz eğitimlerle ve yaptığımız çalışmalarla tehlikeli madde taşımacılığında yaşanan kazaları önlemeyi hedeflemekteyiz” diyor. 





Tehlikeli madde taşımacılığında düzenlemeler tamam top lojistik şirketlerinde



Tehlikeli maddelerin güvenli bir şekilde elleçlenmesi ve taşınmasını sağlayacak temel hukuki düzenlemelerin yapılarak uygulamaya konulduğunu, eğitim, sertifikasyon ve denetim alanında ise önemli çalışmaların yürütüldüğünü vurgulayan Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdür Vekili İzzet Işık, “Lojistik firmalarımızın iş süreçlerini ve yönetim anlayışını tehlikeli madde lojistiğinin gereklilikleri ışığında yeniden dizayn etmesi gerekmektedir” diyor. 




DGM Türkiye 3 ayrı çözümle riskleri paketliyor!


Yayın: 25-08-2017
Kategori: Havayolu

DGM Türkiye, eğitim, paketleme ve danışmanlık faaliyetleriyle tehlikeli maddelerin lojistik süreçlerinde oluşan her türlü hizmet ihtiyacını karşılıyor. Paketleme ve danışmanlık konusunda yaklaşık 400’ün üzerinde firmayla çalıştıklarını, yılda yaklaşık 900 kişiye eğitim verdiklerini belirten DGM Türkiye Operasyon Müdürü Mesut Balkan, “Çalıştığımız firmaların elinden risklerini alarak güvenli hale getiriyoruz” diyor. 




Alışan’dan sürücülerine Ekonomik ve Güvenli Sürüş Eğitimi



Özellikle yanıcı madde taşımacılığında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olan Alışan Lojistik, eğitim konusunda sektördeki öncü konumunu verdiği eğitimlerle kanıtlıyor. Alışan Lojistik, son olarak uzman eğitmen eşliğinde filosuna yeni katılan MAN marka araçların güvenli sürüş ve araç tanıtımı uygulamasını gerçekleştirdi.




Lojistik eğitimleri globalleşti


Yayın: 19-07-2018

Emre Eldener - UTİKAD Başkanı




Sertrans’tan öğrencilere e-ticaret eğitimi


Yayın: 25-07-2018
Kategori: Lojistik

Sertrans Logistics bu yıl ikincisini düzenlediği “E-Ticaret Deneyim Günleri” kapsamında toplam 244 lise ve üniversite öğrencisine e-ticaret eğitimi verdi. Toplam 4 gün süren eğitim programı sonrasında öğrenciler edindikleri bilgileri bir hafta boyunca sahada çalışarak pratiğe döktü.