e
Banner

Etiketler: filo



Arkas Lojistik, Renault Trucks'tan 2.5 milyon Euro’luk Euro 6 çekici aldı



Arkas Lojistik, büyüme hedefleri doğrultusunda filosuna 2.5 milyon Euro’luk çekici yatırımı yaptı. Yeni yatırımlarında yine Renault Trucks ile iş birliğini tercih eden Arkas Lojistik’in teslim aldığı araçlar, filonun ilk Euro 6 çekicileri olma özelliğini taşıyor. 




Operasyonel kiralama sektöründe Krone imzası


Yayın: 09-02-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Filo kiralamayla Türkiye’deki hizmet döngüsünü tamamlayan Krone’nin finansal ve operasyonel kiralama alanlarında faaliyet gösteren şirketi Krone Fleet, Türkiye pazarında 2 yıldır aktif olarak filo kiralama hizmeti sunuyor. Bu süre içerisinde sektöre 500’den fazla araç kiralayarak konumunu güçlendiren Krone Fleet Türkiye, 2018 ile beraber filo adetlerini arttırmak için yeni bir yapılanmaya gidiyor.




FİLOLARDA YAKIT EKONOMİSİ VE YÖNETİMİ


Yayın: 21-05-2018
Kategori: 10 Soruda

Cafer SALCAN / VICAT Türkiye Lojistik Projeler ve Operasyonlar Direktörü




Turkish Cargo, filosunu güçlendirmeye devam ediyor


Yayın: 16-10-2019
Kategori: Havayolu
Etiketler: filo turkish cargo

Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markası Turkish Cargo, kesintisiz 9200 km menzilde uçabilme özelliğine sahip olan altıncı Boeing-777 Freighter tipi kargo uçağını filosuna dâhil etti.
Boeing-777 Freighter; 102 ton olan taşıma kapasitesine, yüksek yakıt tasarrufuna ve teknik güvenilirliğe sahip olan yeni nesil kargo uçağı sınıfında yer alıyor.




Continental filo faaliyetlerini Conti360° Çözümleri altında birleştirdi


Yayın: 06-04-2021
Kategori: Lastik

Teknoloji şirketi ve Premium lastik üreticisi Continental, filo sektörüne yönelik hizmetlerini Conti360 ° Çözümleri altında birleştirdi. Tek noktadan hizmet verecek olan   Conti360 ° Çözümleri; yakıt tasarruflu lastikler, kaynak tasarrufu sağlayan sırt kaplamaları ve dijital lastik izleme uygulamasıyla, taşımacılık sektöründe sürdürülebilirliği öne çıkaracak. Verimli filo yönetimiyle lojistik sektörü için de katma değer yaratılacak.




Mark Multimodal, filosunu IVECO S-WAY çekicilerle güçlendirdi


Yayın: 01-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Mark Multimodal, satın aldığı 11 adet IVECO S-WAY çekici ile filosunu daha da güçlendirdi. Şirketin Genel Müdürü Onur Güvenler, Mark Multimodal’in Rusya ve Ukrayna gibi sert hava şartlarının hakim olduğu bölgelere taşıma yaptığını hatırlatarak, söz konusu araçların, bu bölge şartlarına uyumlu olduğunu belirtti. 




Medlog Gemicilik Türkiye'nin en büyük konteyner gemisi MED AYDIN'ı filosuna kattı



Mediterranean Shipping Company Türkiye (MSC); “gemi işletmecisi” olarak Şubat 2015’te kurduğu Medlog Gemicilik ve Ticaret A.Ş. filosuna 6. gemiyi katarak Türk Bayrağı çekti. Gemi 2.908 TEU taşıma kapasitesi ile Türk Bayraklı en büyük konteyner gemisi oldu.




Ziver İnşaat’ın şantiye sahaları, Renault Trucks T,C,K serisi ile güçleniyor


Yayın: 08-01-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Ankara merkezli Ziver İnşaat, tüm inşaat endüstrisi yelpazesini kapsayan faaliyetlerinde kullanmak üzere 50 adet Renault Trucks araç ile filo yatırımı gerçekleştirdi. Ziver, proje sahalarındaki farklı görevler için Renault Trucks gamındaki araç çeşitliliğinden faydalandı. Yeni araçlarının teslimat töreninde Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Ziver İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci’ye teşekkür plaketlerini takdim etti. 




Filolar Continental ile AB Taksonomisine hazırlanıyor


Yayın: 10-01-2024
Kategori: Lastik

Siparişleri ve yatırımları çevre dostu, sürdürülebilir ekonomik faaliyetlere yönlendirmek için tasarlanmış bir sınıflandırma sistemi olan AB Taksonomisi, müşteri siparişlerini ve yatırımlarını yönlendirmeyi amaçlıyor. Continental de oluşturduğu bilgi veri tabanı ile bu konudaki yönetmelikleri açıklıyor. Ayrıca enerji tasarruflu lastikleriyle AB Taksonomisi’nin şartlarını yerine getirmeye yardımcı oluyor. Sürdürülebilirliği hedefleyen filolar, şimdiden rakiplerinden avantajlı…