e
Banner

Etiketler: fransa



DHL Express Fransa Türkiye’den yönetilecek


Yayın: 06-10-2012
Kategori: Havayolu

DHL Express Türkiye CEO’su Michel Akavi, DHL Express Fransa’nın CEO’su olarak atandı.





Ekol Avrupa’da zirve yarışına katıldı


Yayın: 16-10-2012
Kategori: Lojistik

1996’da Ekol Almanya ile başlayan Avrupa yatırımlarını artırarak sürdüren Ekol, 2012 yılı içinde 5 farklı ülkede daha yatırım yaparak Avrupa’da en hızlı yayılan Türk lojistik şirketi oldu. Son bir yıl içinde Avrupa’ya 10 milyon Euro yatırım yaptıklarını açıklayan Ekol Lojistik CEO’su Tayfun Öktem, son ortaklıkları olan Ukrayna ile Avrupa’daki ilk 5 hedeflerine hızla ilerleyeceklerini söyledi.





Fransa’da Demiryolu işçileri grevde


Yayın: 29-10-2012
Kategori: Demiryolu
Etiketler: demiryolu fransa grev

Fransa Ulusal Demiryolu Şirketi (SNCF) çalışanlarının grevi, başta Paris olmak üzere Fransa genelinde hayatı felce uğrattı.

 




Ahmet Musul Fransa Cumhurbaşkanı ile görüştü


Yayın: 30-03-2016
Kategori: Lojistik

Ekol Lojistik, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın ev sahipliğinde, Fransız Cumhurbaşkanlarının resmi ikametgahları olan Elysee Sarayı’nda gerçekleşen “Stratejik İlgi Çekenler Konseyi”ne davet edilen tek Türk şirket oldu. 




Ford Trucks büyümesini Fransa ile sürdürüyor


Yayın: 19-11-2021
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: ford trucks fransa

Ağır ticari sektöründe gerek mühendislik tecrübesi gerekse de 60 yıllık mirası ile öne çıkan Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, Avrupa’nın kilit pazarlarından Fransa’ya adım atarak büyümesini sürdürüyor.  
 




Global lojistik servis sağlayıcı HBI, yatırımda rotayı Türkiye’ye çevirdi


Yayın: 17-01-2023
Kategori: Lojistik

Fransız merkezli global lojistik şirketi HBI, üç yıl önce kara, hava, deniz yolu taşımacılığı ve depo-antrepo hizmetleriyle giriş yaptığı Türkiye pazarında kararlı adımlarla büyüyor. Global büyüme hedefleri içinde stratejik öneme sahip olan Türkiye’nin 15 milyar euro ile Fransa’dan sonra en büyük yatırım bütçesine sahip ikinci ülke olduğunu vurgulayan HBI Marmara Bölge Direktörü Ahmet Orman, hedeflerinin 5 bölgede 10 ofise ulaşmak ve yapacakları depo yatırımlarıyla birlikte çalışan sayısını 200’e çıkarmak olduğunu söyledi. 




Renault Trucks 2022’de sağlam bir performans gösterdi


Yayın: 07-03-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, 2022 yılını global olarak oranında satış artışı ve toplam 58.967 araç adediyle tamamladı. 




XPO, 100 adet Renault Trucks elektrikli kamyon alımı gerçekleştirdi



Fransa'da alternatif yakıtlı yük taşımacılığında öncü olan XPO, filosu için 100 adet Renault Trucks elektrikli kamyon alımı gerçekleştirdi. XPO'nun yeni yatırımı, şirketin Ekim 2021'den bu yana Lyon ve Paris bölgelerinde devam eden tam elektrikli Renault Trucks E-Tech D, 16 tonluk kamyon testini takiben yapıldı. Böylece Renault Trucks, XPO filosu ile uzun soluklu iş birliğini sürdürüyor.