e
Banner

Etiketler: fuar



Lojistik sektörü İstanbul’da buluşacak


Yayın: 17-09-2012

Dünya ticareti hız ve güvenliği bir arada arıyor. Verimliliği de esas alan iş dünyası, bunun için lojistiğe büyük rol biçiyor. Hız, güvenlik ve verimlilik bir yere kadar temel tercihleri etkiliyor. ‘Fakat, sürdürülebilir bir ticaret için karar alınırken yalnızca ekonomik kaygılarla değil, çevresel kaygılar da gözetilmek zorunda‘ diyen logitrans Transport Lojistik Fuarı Müdürü, Altınay Bekar, lojistik karar alıcıları İstanbul’da buluşturuyoruz diyor.

 




FIATA DÜNYA KONGRESİ


Yayın: 17-09-2012
Etiketler: abd fiata 2012 fuar

FIATA DÜNYA KONGRESİ





KRONE, IAA’da lojistik sektörü için yeni çözümler sergiledi


Yayın: 24-09-2012
Kategori: Ticari Araçlar

Krone,  “Verimliliği Yaşayın” sloganı ile yer aldığı IAA 2012 Fuarı‘nda ürünleri ile lojistik sektörüne sunduğu yenilikçi ve sektörün çalışma şartlarına uygun çözümleri beğenilere sundu.

 




CNR ile TCDD eşi olmayan fuar hazırlığında


Yayın: 01-10-2012
Kategori: Demiryolu
Etiketler: cnrexpo fuar istanbul tcdd

14-17 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Railway İstanbul Fuarı için Yeşilköy-CNREXPO güzergahına, TCDD iş birliğinde, 10 milyon dolar yatırımla demiryolu döşenecek. Trenlerin fuar içine kadar gireceği "Railway İstanbul", 2023'e kadar 45 milyar dolar demiryolu yatırımı planlayan Türkiye'de uluslararası yatırımcıların da ticaret adresi olacak.        

 




logitrans İle Lojistik Akıl



Dünya lojistikçilerini buluşturan logitrans Transport Lojistik Fuarı, farklı etkinliklerle birlikte renkleniyor.





FL fuar lojistiğine yeni bir soluk getirecek



Sektörde yeni bir firma olmasına rağmen alanında uzman ekibiyle kısa sürede başarılı işlere imza atan FL Fuar Lojistik, teknolojiyle güçlendireceği lojistik altyapısı ve butik çözümleriyle fuar lojistiği alanında alternatif adres olmayı hedefliyor. 




Fuar lojistiğinin butik ve inovatif markası: FL FUAR


Yayın: 25-12-2017
Kategori: Lojistik

Fuar lojistiği sektöründe marka bilinirliğini arttıran FL Fuar, 2017’de 50 ülkede 212 ayrı ihtisas fuarında, 750’den fazla bireysel katılımcıya hizmet sundu. Geliştirdikleri butik çözümler ve inovatif yaklaşımlar sayesinde ihracatçıları büyük bir maddi külfetten kurtardıklarının altını çizen firma ortaklarından Oktay Tolunay, “Yüzde yüz Türk sermayeli bir şirketin kurduğu ekip artık Türkiye fuar lojistiği sektörüne yön vermeye başladı” diyor. 




Tırsan yeni ürünlerini Trans-Log Fuarı'nda sergiledi


Yayın: 01-03-2019
Etiketler: fuar tırsan

Tırsan bünyesinde bulunan Kässbohrer, Avrupa’nın en hafif Swap Body aracı K.SWAU CL ve Treyler İnovasyon 2019 ödüllü Multifonksiyonel Konteyner Şasi K.SHG AVMH aracı ile Trans-Log fuarına damgasını vurdu.





IVECO, Logitrans 2022'de yerini aldı


Yayın: 17-11-2022
Kategori: Ticari Araçlar

IVECO’nun İstanbul yetkili satıcılarından IVECO Otomotiv uluslarası nakliyeye uygun 3 aracı ile 16-18 Kasım tarihleri arasında Dr Kadir Topbaş sergi alanında düzenlenen Logitrans fuarında yerini aldı.