e
Banner

Etiketler: gökbil



Özel Röportaj: Petkim hangi lojistikçileri, neden tercih ediyor?



2012 yılında denizyolu, karayolu, demiryolu ile 1 milyon 652 bin tonluk sevkiyat gerçekleştiren Petkim, paketlemeden, yurtiçi nakliye ve depolamaya kadar lojistik ihtiyaçlarının tamamını outsource ediyor. Maliyet azaltma hedefi ile 2004 yılında yılından bu yana kademeli olarak dış kaynak kullanımına başlayan şirket Ulusoy Lojistik, Omsan Lojistik, Arkas, İkra Lojistik, SDV Horoz, Elmas Lojistik, Karadeniz Nakliyat, Beta Lojistik, Gökbil, Bosphorus Lojistik, TGL Lojistik gibi 100’e yakın tedarikçiyle iş ortaklığı yapıyor.





Kimya sektörünün lojistikte sağ kolu: Gökbil



Sıvı dökme kimyasal ürünlerin ithalat ve ihracat taşımalarını kendi tank konteynerleri ile gerçekleştiren Gökbil, Türkiye – Avrupa hattında birçok kimya devinin 13 yıldır iş ortağı. Yakında Hollanda’da kendi personelini istihdam etmeye hazırlanan Gökbil, bu sayede Avrupa kimya endüstrisi ile doğrudan temas içinde olacak…





Gökbil büyüme bandını global operatörlüğe çekti



Sıvı dökme kimyasalların taşınmasında rüştünü ispatlayan Gökbil’in hedefi, global bir tank konteyner operatörü olmak. Taşıma operasyonlarını kendi tank konteynerleriyle ve çoğunlukla kombine taşıma yöntemiyle gerçekleştiren şirket, büyüme hedefleri doğrultusunda filosuna 400 tank kontyener ekleyecek. 




Gökbil, Avrupa’da rüştünü ispatladı sırada Ortadoğu ve BDT var



Avrupa taşımalarında kimya endüstrisinin en yakın partneri konumunda olan Gökbil, başarısını yeni pazarlara taşımaya hazırlanıyor. Hollanda’da açtığı ofisle Avrupa kimya endüstrisiyle doğrudan temas içine giren şirket, Barcelona ve Dubai’de ofis açmak için çalışma yürütüyor. Gökbil Genel Müdürü Kaan Kulga, güçlenmeye öncelik verdikleri pazarları Ortadoğu ve BDT ülkeleri olarak açıklıyor.