e
Banner

Etiketler: ihracatcı



KDV iadesi geciken ihracatçı krediye sarılıyor


Yayın: 23-11-2012
Kategori: Ekonomi Gündemi

Maliye'nin ihracatta KDV iadesi uygulaması küçük ölçekli işletmeleri mağdur ediyor. Finansman sıkıntısı yaşadıklarına dikkat çeken ihracatçılar, iadelerin hızlı yapılmasının firmaları banka yükünden kurtaracağını belirtiyor.





İhracatçıların limanlarda bekletilen konteyner isyanı!


Yayın: 11-12-2012
Kategori: Denizyolu

Mersinhaber.com haber sitesinin haberine göre, S. Korea,seaports,container,handling Mersin Liman’ında ihracatçılar büyük zorluklar çekmeye devam ediyor.  Binbir zorluklarla ürünlerini yurt dışına göndermeye çalışan firmalara bir darbe de Mersin Liman’ından geliyor.





Yeni Türk Ticaret Kanunu hakkında detaylar ihracatçılara anlatıldı


Yayın: 26-12-2012
Kategori: Ekonomi Gündemi

Ege İhracatçı Birlikleri ev sahipliğinde ve Pergamon Status Dış Ticaret A.Ş işbirliğinde 25 Aralık 2012 Salı günü “Yeni Türk Ticaret Kanunu Semineri” gerçekleştirildi. Türkiye’de ticaret hayatını baştan sona yeniden yapılandıran “Yeni Türk Ticaret Kanunu” ile ilgili seminere Egeli ihracatçılar yoğun ilgi gösterdi.





DFDS 3. gemi ile bölge ihracatçısının hizmetinde


Yayın: 19-10-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi, 7 Ekim 2021 tarihinden itibaren Mersin-Trieste hattındaki 3. gemisini müşterilerinin ve bölge ihracatçısının hizmetine sunarken, liman kenti Mersin’deki faaliyetlerini, Mersin ve Trieste (İtalya) hatları arasında gerçekleştirilen seferler ile ilgili yenilikleri ve hedeflerini iş dünyası liderleri ve iş ortakları ile bir araya gelerek paylaştı.