e
Banner

Etiketler: izmir



Lojistik sektörü İzmir’de buluşuyor


Yayın: 13-12-2012

15 Aralık'ta lojistik sektörünün önde gelen isimleri İzmir'de buluşuyor.





İstanbul / İzmir – İngiltere direk hattının parsiyelde tek oyuncusu: JGS


Yayın: 29-05-2013
Kategori: Denizyolu

John Good Shipping Genel Müdürü Levent Aydinç, “İstanbul ve İzmir limanlarında haftalık çıkan parsiyel servisimiz, piyasada tek olmasının yanında, özellikle İngiltere’de bizlere çok daha fazla detay ve servis imkanı sağlıyor” diyor.





Türkiye’nin konteyner trafiği Ege’den yönetilecek



Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Meclis Başkanı Géza Dologh, Alsancak Liman’nın yanı sıra 2015 yılında tamamlanacak ve 4 milyon TEU kapasiteye sahip olacak Çandarlı Limanı ile Ege bölgesinin kıtalararası deniz ticaretinde önemli bir merkez haline geleceğini söylüyor.




Ulaştırma Bakanı İzmir’e talip


Yayın: 13-12-2013
Kategori: Karayolu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını Binali Yıldırım olarak açıkladı.




Limanlarda deprem!


Yayın: 07-01-2014
Kategori: Denizyolu

İzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen ihaleye fesat karıştırmak ve limanlardaki işlemlerde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla 5 ilde düzenlenen operasyonda 25 kişi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında İstanbul merkezli bir holding yöneticisi de var.




İzmir yeni limanlarla konteyner kapasitesini katlayacak



Deniz ticaretinin artık Ege’nin değişen ve gelişen yüzünde hak ettiği yeri almaya başladığını belirten İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Alsancak, Aliağa, Nemport ve Ege Gübre’nin yanı sıra inşası devam eden Çandarlı ve Petkim limanlarının tamamlanmasının ardından İzmir’in konteyner kapasitesini katlayacağını söyledi. 
 




Turkish Cargo’dan İzmir – Tel Aviv kargo seferi


Yayın: 04-05-2017
Kategori: Havayolu

Müşterilerine sağladığı geniş network imkanı ile dünyanın 120 ülkesinde hizmet sağlayan öncü marka Turkish Cargo, taze balık taşımaları için İzmir’den Tel Aviv’e  29 Nisan 2017 itibariyle düzenleyeceği tarifeli kargo seferi ile su ürünleri ihracatını desteklemek adına önemli bir hamlede daha bulunuyor.
 




İzmir lojistikte dünya devleriyle rekabete hazırlanıyor


Yayın: 20-12-2017
Kategori: Ekonomi Gündemi

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, uzun yıllardır sahip olduğu liman kenti olma özelliğinin yanı sıra Avrupa, Asya ve Ortadoğu ile bağlantılı karayollarına sahip olması, son dönemde lojistik ve ulaşım alanında yeni büyük yatırımların yapılmasının gelecek yıllarda İzmir’i lojistik sektöründe dünya devletleriyle rekabet edebilecek konuma taşıyacağını söylüyor. 




Sertrans Logistics İzmir'de ofis açtı


Yayın: 03-09-2020
Kategori: Lojistik

Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 31 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerin çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, Ege Bölgesi'ni büyümede odağına alarak İzmir ofisini açtı. Bu girişimle bölge özelinde büyüme kararlılığını ortaya koyan şirket, bölgeye yatırım yapmaya devam edecek.




IVECO’dan İzmir’de S-WAY çekici teslimatı


Yayın: 06-10-2021
Kategori: Ticari Araçlar

IVECO İzmir yetkili satıcısı Meyeks 4 adet S-WAY çekiciyi teslim etti. İzmir’de uzun yıllardır uluslararası kara taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Trans AFS Uluslararası nakliyat satın aldığı 8 adetlik çekicinin 4 adetini teslim aldı.