e
Banner

Etiketler: loder



"Lojistik Ve Tedarik Zinciri Kongresi" Başlıyor



İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nin ev sahipliğinde ve Lojistik Derneği (LODER) ile Duisburg-Essen Üniversitesi işbirliğiyle 08-09 Kasım’da gerçekleştirilecek olan kongrede uluslararası lojistik ve tedarik zinciri sistemlerinin, küresel krizde sürdürülebilirliği konusu masaya yatırılacak.

 




10. Üniversiteler arası lojistik vaka yarışması



10. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması 2013, tüm üniversite öğrencilerine, takım halinde yarışarak, yaratıcı lojistik çözümleriyle, ödüller kazanma fırsatı sunuyor. Son Başvuru Tarihi: 31 Ocak 2013

 




Lojistikte otomasyon teknolojileri



Türkiye’de ilk kez düzenlenen Lojistikte Otomasyon Teknolojileri semineri, Double Tree by Hilton İstanbul Moda’da; Türkiye’nin önemli firmalarından -firmaların lojistik ve otomasyon bölümlerinden, 150 civarında üst düzey yöneticinin katılımıyla gerçekleştirildi.





Lojistik 2017’de 140 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşacak



İstanbul’da yapılan Uluslararası Tedarik Zinciri Zirvesi’nde (ISCSI) konuşan LODER Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Gülçin Büyüközkan, Türkiye lojistik sektörünün 2017 yılında 140 milyar USD büyüklüğe ulaşacağını belirtti. 




Üniversiteli sürücü dönemi başlıyor



LODER ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi iş birliğinde “Karayolu Yük Taşıtı Sürücülüğü” adı altında üniversiteli şoförler yetiştirilecek. Ön lisans programı 2023-2024 eğitim öğretim yılında başlayacak. İş bulma garantisi olan okulda öğrenciler 15 hafta sektör firmalarında staj yapacaklar.




2022 Yılı Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri


Yayın: 09-12-2022
Kategori: Lojistik

Slimstock ve Lojistik Derneği (LODER) ortaklığı ile bu yıl sekizincisi düzenlenen "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” ödül töreni Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticilerini ağırladı. Dün akşam Dedeman Bostancı Hotel’de gerçekleşen gala yemeğinde 2022 "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesi açıklandı. 




'Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri' açıklandı


Yayın: 30-11-2023
Kategori: Lojistik

Slimstock ve Lojistik Derneği (LODER) ortaklığı ile bu yıl 9. kez düzenlenen "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” ödül töreni Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticilerini ağırladı. Dün akşam Dedeman Bostancı Hotel’de gerçekleşen gala yemeğinde 2023 yılı "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesi açıklandı. 




Genç lojistikçilerin yarışması başlıyor!


Yayın: 20-03-2024
Kategori: Lojistik

Mars Logistics ve Lojistik Derneği (LODER) iş birliği ile 21 yıldır düzenlenen Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’nın başvuruları açıldı. Lojistik sektöründen gerçek sorunlara yaratıcı çözümlerin bulunduğu, tüm üniversite öğrencilerine açık yarışmanın başvuruları için son başvuru tarihi 15 Nisan 2024.