e
Banner

Etiketler: lojistik



GTT’nin tekstil lojistiğindeki kozu güçlü konteyner filosu



Tekstil lojistiğinde tercih edilen çözüm ortağı konumunu istikrarla devam ettiren GTT Lojistik, müşterilerine fiyat ve rekabet avantajı sağlamak için yatırımlarını sürdürüyor. Filosundaki 100’ü aşkın konteyner ile Hindistan’dan Fransa’ya kadar geniş bir coğrafyada %86,63 doluluk oranı ile hizmet veren şirket, tekstil sektörü için gelecek vadeden pazarlarda da şimdiden güçlü bir müşteri portföyüne ulaşmış durumda.




Doğruer Lojistik modanın anavatanında podyuma çıkıyor



Tekstil lojistiğinde marka değeri yüksek müşterileriyle dikkat çeken Doğruer, zorlu pazarlarda attığı güçlü adımlarla adından söz ettiriyor. Yakın geçmişte Fransa’nın önde gelen hazır giyim mağazaları zinciri ile anlaşma yaptıklarını açıklayan Doğruer Lojistik Genel Müdürü Cüneyt Doğruer, ülkedeki deneyimli partnerleri ile yılın ikinci yarısı için hedefledikleri yeni projeler olduğunu belirtiyor.




Tekstil lojistiğinin Avrupalı Bölge Oyuncusu: EKOL



Ekol, en güçlü olduğu alanlardan biri olan tekstil lojistiğinde Avrupa’ya adeta çıkarma yapıyor. “Tekstilin en büyük pazarı Avrupa’da en hızlı yayılan Türk lojistik şirketiyiz. Yani bölgede krizi fırsata çeviren Avrupalı Bölge Oyuncusuyuz” diyen Ekol Lojistik COO’su Eyüp Soner, son bir yılda yaptıkları 10 milyon Euro’luk yatırımla Avrupa’nın birçok noktasına tekstil ürünlerini sorunsuz ve hızlı bir şekilde ulaştırdıklarını söylüyor.




Feta Tekstil lojistiği de kalite süzgecinden geçiriyor



Inspire markasıyla sunduğu ürünleriyle yurtiçinde olduğu kadar dış pazarlarda da geniş bir müşteri portföyüne ulaşan Feta Tekstil, lojistik süreçlerini merkezinden koordine ediyor. “Altın kuralımız, istenilen ürünü, istenilen zaman ve kalitede alıcısına teslim etmek” diyen Feta Tekstil Yöneticisi Cemal Bulut, süreç ve kalite kontrolünü lojistikte de ilk sıraya yerleştirdiklerini, özellikle ihracatta tecrübeli şirketlerle çalıştıklarını söylüyor.




M&M Türkiye, tekstil için lojistik üs kuracak



Global büyüme hedeflerinde Türkiye’ye de önemli bir rol biçen Militzer&Münch, bu kapsamda yatırımlarını hızlandırırken, sektörlere özel çözümleriyle de öne çıkıyor. Entegre hizmet sundukları tekstil lojistiğinde müşteri odaklı ve tecrübeli takımlarıyla portföylerini genişletmeye devam edeceklerini söyleyen M&M Türkiye Genel Müdürü Cem Ulusoy, kısa vadede tekstil lojistiği merkezlerini hayata geçireceklerini açıklıyor.




Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem'in lojistik vitrini



Trendlere göre her sezon yenilediği koleksiyonu ile erkek giyiminin önde gelen markalarından olan Kiğılı, Türkiye ve yurtdışında toplam 220 mağazası ile hizmet veriyor. Lojistik süreçlerini ‘müşteriyi asla geri çevirmeyecek’ bir sistem üzerine inşa eden Kiğılı, kurduğu merkez sayesinde depolamadan nakliyeye tüm aşamaları kendi yönetiyor. Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem yıllık yaklaşık 5 milyon adet askılı/kolili ürün taşıması gerçekleştirdiklerini açıklıyor.




CEVA, Çin-Hollanda demiryolu servisi başlattı!


Yayın: 20-03-2013
Kategori: Demiryolu

CEVA bugün (20 Mart) Çin-Avrupa demiryolu servisini başlattığını duyurdu. Yükler Çin’de Suzhou ile Avrupa’da Hollanda arasında demiryolu ile 28 günde ulaşabiliyor. CEVA’nın bu yeni hizmeti, maliyet ve transit sürelerde de ciddi avantajlar sunuyor.




DTD’den 'Kanun Tasarısı' bildirisi



Demiryolu Taşımacılığı Derneği (DTD), Türkiye Ulaştırma Sektöründe önemli bir değişimi başlatacak olan “Türkiye Demiryolu Ulaştırmasının Serbestleşmesi Hakkında Kanun Tasarısı” konusunda bir basın bildirisi yayınladı.




NIVEA’nın tedarik zinciri mavi paletle 'yeşilleniyor'



Almanya merkezli Beiersdorf SA, İspanya ve Portekiz'deki depolama ve dağıtım faaliyetlerinde kullanılmak üzere yıllık 50 bin palet için CHEP’le sözleşme imzaladı. Bu alım, Beiersdorf SA'nın ürün hasarını ve nakliye masraflarını azaltmasına, operasyon verimliliğini artırmasına ve palet kontrolünü en iyi hale getirmesine yardımcı olacak. Mavi paletler çevre üzerinde daha az etki bırakması nedeniyle doğa dostu...




Ekol, ‘Dünya Saati’ elçisi


Yayın: 21-03-2013
Kategori: Lojistik

Ekol Lojistik, WWF tarafından gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük çevre hareketi olan Dünya Saati’nin Elçisi olarak küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek için 23 Mart günü bir saat boyunca ışıkları söndürecek…