e
Banner

Etiketler: lojistik



DB Schenker’den Fransız şarabına özel çözüm



Denizaşırı taşımalarda şarap sektörünün elini güçlendirecek çözüm DB Schenker’den geldi. Firma, yüksek kalite şarap üreten Fransız şarap üreticileri için geliştirdiği yeni bir hizmeti Düsseldorf’da gerçekleştirilecek ProWein Şarapçılık Fuarı’nda tanıtacak.





Agility Kazakistan’a ‘intermodal’ proje lojistiği gerçekleştirdi



Planlanandan 1 hafta önce ve eksiksiz tamamladığı proje lojistiği hizmeti ile Agility, dünyanın çeşitli yerlerinden topladığı ekipmanları önce Hollanda’da Flowserve firmasının fabrikasına ardından karayoluyla Almanya’ya ve oradan da demiryoluyla Kazakistan’ a taşıdı.





DSV Türkiye CFO’su Aykut Karataş: 2013’te proje taşımacılığı hızlanacak



Türkiye’de 2001 yılından beri faaliyet gösteren DSV Türkiye’nin CFO’su Aykut Karataş, özellikle bu yılın ikinci yarısı için pozitif düşündüğünü dile getirirken, 2013'te yatırımların artacağını, yatırım malı taşımacılığı ve proje taşımacılığının hız kazanacağını söyledi.




UPS Avrupa Başkanlığı’na Cindy Miller atandı



UPS’te 24 yıldır görev yapan Cindy Miller, UPS Avrupa Başkanı oldu. Miller, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki (EMEA) 120'den fazla ülke ve bölgenin tüm UPS faaliyetlerinin sorumluluğunu üstlendi.





Gefco Türkiye, Rusya’ya Denizyolu Kampanyası Başlattı



GEFCO Türkiye, Rusya ve Gürcistan ile Ukrayna gibi çevre ülkelerini kapsayan yeni bir denizyolu taşıma kampanyası başlattı.





Irak navlunlarında yüzde 50 düşüş



Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da yaptığı görüşmede  siyasi konuların yanısıra enerji, ticaret ve yeni sınır kapılarının açılması gibi ekonomik konuların da masaya geldiği bildirildi.




CEVA – IVECO lojistik kontratı 2016’ya uzatıldı



Ticari araç sektörünün güçlü şirketi IVECO, global tedarik zinciri yönetim şirketi CEVA ile 2007 yılında yaptığı kontratı yeniledi; işbirliği 2016 yılına kadar uzadı.




SBS, Avrupa ağını Hollandalı partnerle büyütüyor



Global forwarding ve tedarik zinciri çözüm ortağı İngiliz SBS Worlwide şirketi Avrupa’daki varlığını Hollandalı OTX Solutions lojistik şirketi ile işbirliği anlaşması imzalayarak pekiştirdi.




IRU'dan 8 ülkeli Avrasya Karayolu Taşımacılığı toplantısı



Belarus, Kazakistan, Kırgızistan, Letonya, Litvanya, Polonya, Rusya ve Ukrayna’nın parlamenterleri, Avrasya Karayolu Taşımacılığı’nın geleceği için Moskova’da buluştu...




40' konteynerda maksimum alan: DHL Double Decker



DHL, denizyolu yüklemelerinde uygulanacak yeni bir raf sistemini pazara sundu. Double Decker isimli sistem denizyolu taşımacılığında yük güvenliğini artırıyor, konteynerı yatay bölmelere ayırarak kargo hacmi sağlıyor ve karbon ayak izi maliyetlerini azaltıyor.