e
Banner

Etiketler: lojistik



SON DAKİKA! Sertrans - Wim Bosman Belçika işbirliği


Yayın: 03-04-2013
Kategori: Lojistik

Sertrans - Wim Bosman Belçika işbirliği, ilk kez www.lojistikhatti.com’da açıklanıyor!




TURKISH CARGO şimdi de Guangzhou'da


Yayın: 04-04-2013
Kategori: Havayolu

Turkish Cargo İstanbul’la Guangzhou’yu birleştirecek kargo seferlerine başlıyor.




Shell Eco-Marathon için Alışan Group’tan lojistik destek



Gençleri geleceğin yakıt alternatiflerini geliştirmeye teşvik etmek için düzenlenen Shell Eco-Marathon yarışması bu sene 15 – 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Hollanda’da gerçekleştirilecek. Shell Eco- Marathon’a tasarladıkları araçlar ile katılacak olan 16 Türk takımının lojistik sponsorluğunu, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Alışan Group üstleniyor.




Ekspres Lojistik’ten Lila Kağıt’a şehiriçi dağıtım hizmeti



Sektörünün ilk üç firması arasında yer alan Lila Kağıt’ın İstanbul, İzmir ve Ankara şehiriçi dağıtımını Ekspres Lojistik yapacak. Anlaşma önümüzdeki iki yılı kapsıyor.




Ceva Türkiye'den globale Türk yönetici



Dünyanın en büyük kontrat lojistiği firmalarından CEVA’da 2000 yılından beri görev yapan Turhan Özen, Balkanlar, Orta Doğu, Orta Asya ve Afrika Operasyonları’nı içine alan BAMECA Bölgesi’nin İş Geliştirme ve Satış’tan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak atandı.




MANGO lojistik yatırımlarını artırıyor



Mango dünya çapında daha çok ülkeye ulaşabilmek ve mevcut satışlarını geliştirebilmek için düğmeye bastı. Grup bu çerçevede lojistik de dahil birçok alanda 256 milyon avroya ulaşacak bir yatırım atağına giriyor. Şirket Ankara’da 3,000 m2’den büyük yüzölçümüne sahip dünyanın en büyük mağazasını açacak.





UND Bulgaristan’daki Cezalara Karşı Sektörü Uyarıyor



Üyelerini ve araç sürücülerini Bulgaristan’da uygulanan fahiş cezalar konusunda uyaran UND, sürücüleri bilgilendirmek için sınır kapısı ve iç gümrüklere uyarı yazıları asıyor.





Lojistiğin iki başucu kitabı yenilendi



UTİKAD’ın “Uluslararası Taşımacılık Yönetimi” ve “Lojistik Yönetimi” isimli iki kitaptan oluşan seti genişletilmiş 4.baskısıyla sektörün hizmetine sunuldu.




GEFCO 5 uzmanlıkla ciroyu katladı



Gefco, beş temel uzmanlık alanı etrafında yapılanan gelişme planıyla 2012 cirosunu 3.6 milyar avroya ulaştırdı. Bu uzmanlık alanları: Karayolu Taşımacılığı, Deniz ve Havayolu Taşımacılığı, Depo Hizmeti ve Yeniden Kullanılabilir Ambalajlama, Bitmiş Araç Lojistiği, Gümrük ve Vergi Müşavirliği.




UND yönetimi Konya’da toplandı



Uluslararası Nakliyeciler Derneği aylık yönetim kurulu toplantısı Konya’da yapıldı. UND Yönetim Kurulu Üyeleri ve Konya üyelerinin katıldığı toplantıda Konya Lojistik Merkez çalışmaları hakkında bilgiler verildi.