e
Banner

Etiketler: mısır



Ortadoğu'ya ihracatta Suriye engeline Ropax çözümü



Limak tarafından 36 yıl süreyle işletme hakkı devralınan LimakPort İskenderun Limanı’ndan düzenli Ropax seferleri başladı.





Türk tırlarının Ortadoğu’daki yeni güzergahı belirlendi


Yayın: 22-10-2012
Kategori: Karayolu

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Körfez ülkelerine mal taşımada Suriye'yi by-pass edecek yeni güzergahı açıkladı. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan yaptığı yazılı açıklamada, “Türk tırlarının Ro-Ro taşımacılığıyla Mısır üzerinden Körfez ülkelerine geçişinin sağlanması için müzakerelerin tamamlandığını” bildirdi.

 




Arap Baharı, Türkiye'nin ihracatını ''teğet geçti'


Yayın: 29-10-2012

Arap Baharı'nın yaşandığı Bahreyn, Cezayir, Mısır, Ürdün ve Yemen'de Türkiye'nin yaptığı ihracat, halk ayaklanmasından sınırlı ölçüde etkilendi.

 




Karayolunda tehditler fırsatlara çevrilebilir


Yayın: 18-01-2013
Kategori: Karayolu

Ruhi Engin Özmen - UND Yönetim Kurulu Başkanı




Port Said, ‘Serbest Bölge’ ilan edildi


Yayın: 01-03-2013
Kategori: Ekonomi Gündemi
Etiketler: mısır port said

Hüsnü Mübarek'e suikast girişiminden sonra serbest bölgelikten çıkarılan Port Said 28 Şubat itibariyle yeniden serbest bölge ilan edildi. Karar bölgede ticarete ve lojistiğe büyük hareket getirecek.




Ford Trucks, Afrika hamlesine Mısır ile devam ediyor


Yayın: 20-11-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, yurtdışındaki bayi yapılanmaları ile uluslararası pazarda güçlenmeye ve büyümeye devam ediyor. Ford Trucks, son olarak Afrika’nın en önemli ticaret merkezlerinden Mısır’ın başkenti Kahire’deki yeni bayisi ile Afrika’daki yapılanmasını bir adım daha ileriye taşıdı.