e
Banner

Etiketler: namet



Namet hedefleri için lojistikte yatırım butonuna bastı


Yayın: 02-01-2013
Kategori: Gıda

Dört kuşaktır et sektörüne hizmet veren Kayar ailesinin üyesi Namet, sektör liderliği hedefi çerçevesinde hem üretim hem de lojistiğe yönelik yatırımlarına hız verdi. 2010 yılında devreye aldıkları Çayırova fabrikasının açılışından bu yana 15 milyon dolarlık ek yatırım yaptıklarını açıklayan Namet Gıda Genel Müdürü N. Tarık Kayar, vizyonel hedeflerine paralel olarak depolama kabiliyetlerini 10 kat artıracak yeni bir sistemi kısa sürede devreye alacaklarını açıklıyor. 





Namet’te termin süresinde taviz yok


Yayın: 27-01-2016
Kategori: Gıda

Ürünlerinin dağıtımı için 100 araçlık bir filo kuran Namet, ayrıca Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından da hizmet alıyor. Namet Gıda Yönetim Kurulu Başkanı N. Tarık Kayar, lojistik çözüm ortakları için en önemli kriterlerinin zamanında teslimat ve soğuk zincirin kırılmaması olduğunu söylüyor.




Namet çözüm ortaklarını iki kritere göre seçiyor


Yayın: 24-07-2019
Kategori: Gıda

Ürünlerinin dağıtımı için 120 araçlık bir filo kuran Namet Gıda, ayrıca Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından da hizmet alıyor. Namet Gıda Yönetim Kurulu Başkanı N. Tarık Kayar, lojistik çözüm ortakları için en önemli kriterlerinin zamanında teslimat ve soğuk zincirin kırılmaması olduğunu söylüyor.