e
Banner

Etiketler: negmar



İDO'ya Bursa'dan sonra yeni bir rakip daha geldi



Gübretaş ile Suudi işadamı Al Turki'nin de ortak olduğu Negmar, Eskihisar-Topçular arasında arabalı vapur seferleri başlatmak için 3 feribot aldı. Seferler 25 Ekim'e kadar başlayacak.

 




İDO, Negmar'a dava açıyor


Yayın: 27-09-2012
Kategori: Denizyolu
Etiketler: dava ido negmar

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ (İDO), Negmar adlı firmanın 25 Ekim'den itibaren Eskişehir-Topçular hattında taşımacılık faailiyetine geçeceği iddialarını tepkiyle karşıladı.Şirket, Negmar'ın hatta taşıma yapmak için yasal bir başvurusu olmadığını da bildirdi.

 




Feribotla yolculuk yapanlara bayram müjdesi!


Yayın: 13-10-2012
Kategori: Denizyolu

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği tarafından işletilecek 3 feribot, bayramın birinci gününden itibaren Eskihisar-Topçular hattında çalışmaya başlayacak.

 




Negmar pes etmiyor İDO’nun kar etmediği hatlara talip


Yayın: 23-10-2012
Kategori: Denizyolu

Brian Souter’ın, ihale ile aldıkları hatlara başka firmaların girmesi halinde zarar ettikleri şehir hatlarından çıkabileceklerini belirten açıklamasına cevap geldi.

 




İDO’ya rakip Narlı Feribot seferlere başlıyor


Yayın: 07-11-2012
Kategori: Denizyolu

İzmit Körfezi’nde, Bursa ve İzmir yönüne, günlük ortalama 4 bin aracın taşındığı ve ’en kârlı hat’ olarak da bilinen Gebze Eskihisar ile Yalova Topçular arasında feribot hattında İDO’ya rakip olan Narlı Feribot, bir ay içinde seferlerine başlayacağını açıkladı.





Negmar’ın gemileri geldi iskele gitti


Yayın: 10-11-2012
Kategori: Denizyolu

Eskihisar-Topçular arası arabalı vapur hattı seferleri gerçekleştirmeye hazırlanan Negmar Denizcilik Yatırım A.Ş.’nin, kiraladığı iskele ile ilgili hukuki sorun büyüdü.





Negmar’dan 200 milyon dolarlık gemi yatırımı


Yayın: 02-12-2012
Kategori: Denizyolu

Negmar Denizcilik, toplam değeri 200 milyon dolar olan Türkiye’nin en büyük LPG taşıma gemisi siparişini verdi.





Bülent Şafak; ‘İDO gürültüyle gerçekleri saklıyor’


Yayın: 08-12-2012
Kategori: Denizyolu

“Rekabet Kurumu’nun yaptığı açıklama ile İDO’nun hatlarla ilgili tekel hakkının olmadığı bir kez daha teyit edildi” diyen Bülent Şafak: ‘İDO gürültüyle gerçekleri saklamaya çalışıyor, bizi gürültü ile vazgeçiremezler’





Etis Lojistik’ten filo yatırımı


Yayın: 29-09-2016
Kategori: Lojistik

Bu yıl verimliliğe odaklanan Etis Lojistik, yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Filosuna 37 yeni aracı katan Etis Lojistik, sektördeki konumunu giderek güçlendiriyor. 




ETİS Lojistik uluslararası taşımacılığa hazırlanıyor


Yayın: 05-02-2017
Kategori: Karayolu

Reorganizasyona giderek iş yapış şeklini tamamen değiştiren Etis Lojistik, uluslararası platforma adım atmaya hazırlanıyor. Uluslararası nakliye hizmetlerini önümüzdeki yıl hayata geçirmeyi planladıklarını açıklayan Etis Lojistik Genel Müdürü Sinan Çıtak, yoğunlaşacakları pazarın Avrupa olacağını söyledi. 
zirve_banner