e
Banner

Etiketler: odd



Otomobil alacaklara ARALIK önerileri!



Aralık ayında alacağınız araç 2012, 1 Ocak’tan itaberen alacağınız araç ise 2013 model olacak. Ancak Aralık ayındaki kampanyalar Ocak ayında devam etmeyebilir. Bir sonraki model yılını beklemek adına zarara girebilirsiniz.





Dünya otomotiv pazarı 2023’te 131,5 milyona ulaşacak


Yayın: 18-07-2013
Kategori: Ekonomi Gündemi
Etiketler: hayri ece odd otomotiv

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD), akademisyenlerle işbirliği yaparak hazırladığı ‘Otomotiv Ticaretinde Yol Haritası Talep Tahminleri’ raporu ile otomotiv sektörünün önümüzdeki 4 yıllık falına baktı. Yüksek oranlı vergilerin, özellikle de ÖTV oranlarının talep artışını engellediği belirtilen raporda, ÖTV'nin oranında uygulanması halinde toplam otomobil satışlarının 2016'da 1 milyon 16 bin 168 adede, %27'ye düşürülmesi durumunda ise 1 milyon 326 bin 966 adede ulaşacağı öngörülüyor.





Otomotiv sektörü lojistik dünyasından ne bekliyor?


Yayın: 27-01-2016
Kategori: Otomotiv

Türkiye’nin önemli bir lojistik üstünlüğe sahip olduğunun altını çizen ODD Genel Koordinatörü Dr. Hayri Erce, “Lojistik altyapının sektörümüzün üretimini ve ihracatını destekleyecek, hedeflerine cevap vermeye devam edecek şekilde gelişimini sürdürmesi gerekiyor. Yeni yatırımları da destekleyecek şekilde adımlar atılmalı” diyor. 




Dr. Hayri Erce: Üretim ve lojistikte global rekabete hazır olmalıyız


Yayın: 08-04-2016
Kategori: Otomotiv

Dünyada otomotiv üretiminin hızlı bir biçimde batıdan doğuya doğru kaydığını belirten ODD Genel Koordinatörü Dr. Hayri Erce, Türkiye’nin bu gelişmelerden pay alması için üretimde inovasyonun mutlaka desteklenmesi, lojistik altyapının ise sektörün artan üretim ve ihracatını destekleyecek şekilde güçlendirilmesi gerektiğinin altını çiziyor.