e
Banner

Etiketler: osb



9 ayda otomotiv üretimi yüzde 10 azaldı


Yayın: 10-10-2012
Kategori: Otomotiv

2012 Ocak-Eylül döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre toplam otomotiv üretimi ve otomobil üretimi yüzde 10 oranında azaldı.

 




Müsiad, Gümrük Müdürlüğü'nün OSB’ye Kurulmasını İstiyor



Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, Gümrük Müdürlüğü"nün Organize Sanayi Bölgesi"ne kurulması ile ilgili girişimlerin sürdüğünü söyledi.

 




Eskişehire Lojistik İhtisas OSB’leri bölgesi geliyor



Dünya Gazetesin’den Dilek Top'un haberine göre Eskişehir, 3’ü ihtisas OSB olmak üzere 4 yeni sanayi bölgesi ile katma değerli üretimde öne çıkmak istiyor.





Çimenoğlu: Alaplı Liman Projesi hayati öneme sahip



Zonguldak’ın Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, beldelerinde yapılması planlanan Liman Projesi ile Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) önemsediklerini söyledi.

 




Medlog’dan demiryolu taşımacılığı


Yayın: 07-11-2012
Kategori: Demiryolu

Dünyanın ikinci büyük konteyner operatörü olan ve Türkiye’nin lider konteyner gemi acenteleri arasında yer alan MSC’nin Haziran 2011’de faaliyete geçen lojistik yatırım şirketi MEDLOG, Mersin International Port (MIP) ile beraber Ankara OSB TCDD Terminalin konteyner eleçlemeye başladı.





Yeni OSB’lere lojistik desteği


Yayın: 08-06-2017
Kategori: Karayolu

Devlet teşvikiyle KOBİ’lerin İstanbul dışına taşınma sürecinde sona gelindi. Yeni kurulacak OSB’lerdeki lojistik faaliyetlerin aksamadan devam etmesinin öneminden bahseden Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, bu bölgelerdeki çalışmalarına ağırlık vereceklerini açıkladı.