e
Banner

Etiketler: reysaş



Reysaş’tan gıda depolamada A sınıfı hizmet



Gıda taşımacılığı alanında Türkiye genelinde yaklaşık 12 bin noktaya makro ve mikro dağıtım hizmeti sunan Reysaş, A sınıfı kalitede depolarıyla birçok dev gıda firmasının lojistik partneri olmayı sürdürüyor.





Reysaş 100 adet frigo treyler alımını borsaya bildirdi


Yayın: 02-11-2012
Kategori: Ticari Araçlar

Yıldız Treyler Ltd.Şti. ile ürettiği 2013 model frigo treyler araçlardan toplam 100 adet aracın satın alıyor.





Uzaya en çok yaklaşan Lojistikci!


Yayın: 05-11-2012
Kategori: Lojistik

‘Kanımın aşağı doğru hızla indiğini hissettim’

 




Reysaş 2013’te elini multimodal taşımalarla güçlendirecek


Yayın: 19-01-2013

Demiryolu taşımacılığına en çok yatırım yapan ilk özel sektör şirketi olduklarını vurgulayan Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, “2013 yılında stratejik noktalarda devam edecek istasyon yatırımlarımız ve artırılacak vagon sayımız ile Türkiye ve dünya genelinde önem kazanan multimodal taşımalara ağırlık vermeyi hedefliyoruz” dedi.




Ünlü markalar tedarik zincirini anlattı



Günümüzde küreselleşmenin getirdiği yoğun rekabet ortamında şirketler açısından tedarik zinciri yönetimi en temel alanlardan biri haline geldi. Lojistik şirketleri katmadeğerli hizmetlerle öne çıkarken, Media Markt, LC Waikiki, Metro Cash & Carry Türkiye, Bayer, Mavi Jeans, Arçelik, Yataş ve BSH gibi birçok marka yatırımda listenin başına aldıkları lojistikle elini güçlendiriyor.




Reysaş Lojistik maliyet düşürücü yatırımlar yapacak


Yayın: 30-01-2017
Kategori: Lojistik
Etiketler: rasih boztepe reysaş

2017’de maliyet düşürücü operasyonlar ve yatırımlara odaklanacaklarını vurgulayan Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rasih Boztepe, “Hedeflerimiz arasında; enerji ve taşıma maliyetlerini düşüren, karbon salınımını azaltan, yeşil lojistik anlamında katma değer yaratan, depolarımızın çatılarına GES tesisleri kurmak, çekici ve kamyonlarımızda doğalgaz kullanımını artırmak bulunmakta” dedi. 
zirve_banner
 
 




Reysaş’tan bir yeşil adım daha


Yayın: 23-08-2017
Kategori: Yeşil Lojistik

Depo çatılarını güneş enerjisi panelleriyle donatan, çekici ve kamyonlarında motorin yerine CNG ve LNG kullanan, demiryolu taşımalarına ağırlık veren, yağmur sularıyla yeşil alanları sulayan, atıkların geri kazanımını sağlayan Reysaş, yeşil lojistik yatırımlarına bir yenisini ekliyor. Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rasih Boztepe, Samsun’da bir biyogaz tesisi kurmak için çalışma yürüttüklerini açıklıyor. 
 




Reysaş en zor ve tehlikeli alanı seçti!



Son yıllarda akaryakıt taşımacılığının yanında çok daha fazla uzmanlık, özel ekipman, bilgili personel gerektiren bir alan LNG ve CNG taşımalarına yoğunlaştıklarını belirten Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rasih Boztepe, “Bu alan için verimlilik artıran ve taşıma maliyetlerini düşüren, farklı taşıma ekipmanları ile yeni taşıma modelleri oluşturma çalışmaları yapıyoruz” dedi.




Fulya Etkin Reysaş’ta göreve başladı


Yayın: 19-06-2018
Kategori: Lojistik
Etiketler: fulya etkin reysaş

Reysaş’ta İş Geliştirme ve Lojistik Operasyonlar Direktörü olarak Fulya Etkin atandı.




Konteyner ihracatının %62’sini Reyline sırtladı


Yayın: 06-11-2020
Kategori: Demiryolu

2019 yılında Türkiye’den gerçekleşen demiryolu taşımacılığında konteyner ihracat çıkışlarının %62’si Reyline Uluslararası Taşımacılık A.Ş. tarafından gerçekleştirildi.