e
Banner

Etiketler: rüzgar



Akenerji’de lojistiğin yönünü yatırımlar belirliyor



Projenin kapsamına göre lojistik tercihlerinin de değişiklik gösterdiğini belirten Akenerji Genel Müdürü Ahmet Ümit Danışman, 900 MW’lık Egemer Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali projesinde 3PL hizmeti veren bir lojistik firması ile çalıştıklarını söylüyor. 




Enerjisa: Lojistik sektöründen yatırım bekliyoruz


Yayın: 09-12-2013
Kategori: Enerji

Türk lojistik sektörünün enerji lojistiği alanındaki hizmet kalitesini her geçen gün arttırdığını ve eklenen yan hizmetlerle zenginleştirdiğini belirten Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve Enerjisa İş Geliştirme Müdürü İbrahim Erden, “Lojistik şirketlerinden beklentimiz, yeni ekipman yatırımları yapmaları ve uzman ekipler oluşturmak yönünde çalışma yapmalarıdır” diyor. 




Proje ve ağır yük lojistiğinin kalbi Türkiye’de atacak



Proje ve ağır yük lojistiğinin tüm aktörleri 18-19 Kasım tarihleri arasında İstanbul düzenlenen Breakbulk Türkiye Konferansı’nda buluştu. Konferansta, coğrafik konumu ile bölgesel proje ve ağır yük taşımacılığının kalbi haline gelen Türkiye’de enerji alanında 2023 yılına kadar gerçekleştirilmesi planlanan 122 milyar dolarlık yatırımın sektör açısından önemli fırsatlar yaratacağının altı çizildi.  




Rüzgardaki büyüme lojistikte çıtayı yükseltiyor


Yayın: 22-04-2015
Kategori: Enerji

Rüzgar enerjisinde 20023’te 20 bin MW kurulu güç hedefleyen Türkiye, geliştirdiği sanayisiyle Afrika ve Ortadoğu pazarlarında söz sahibi olmayı hedefliyor.




Avrupa’dan deniz rüzgarına dev yatırım


Yayın: 02-02-2016
Kategori: Ekonomi Gündemi
Etiketler: ab ekonomi rüzgar

Avrupa Rüzgar Enerjisi Derneğinin (EWEA) 2015 yılı deniz rüzgar türbini istatistikleri raporu açıklandı. Buna göre, Avrupa'da 2015 yılında 3 bin 19 megavat elektrik üretim kapasiteli deniz rüzgar tesisi devreye alındı.




LM Wind Power, Türkiye'de yeni rüzgar türbini üretimine başladı


Yayın: 13-07-2017
Kategori: Ekonomi Gündemi
Etiketler: enerji ge lm wind rüzgar

Bergama'daki fabrika, alanında yetkin 450 çalışan ile faaliyet gösterecek. Bölgedeki rüzgar santralleri için 80 metreye kadar rotor kanatları Türkiye'de bu tesiste üretilecek.




Lojistik rüzgarı


Yayın: 14-09-2018
Kategori: Enerji

Tarık Ateş  / Nordex Acciona Windpower Türkiye Proje Lojistik Müdürü