e
Banner

Etiketler: sertrans



Sertrans Logistics İzmir'de ofis açtı


Yayın: 03-09-2020
Kategori: Lojistik

Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 31 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerin çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, Ege Bölgesi'ni büyümede odağına alarak İzmir ofisini açtı. Bu girişimle bölge özelinde büyüme kararlılığını ortaya koyan şirket, bölgeye yatırım yapmaya devam edecek.




Sertrans, Almanya'da 5 bin metrekare depo açtı


Yayın: 12-04-2021
Kategori: Depolama - Antrepo

Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 31 yıldır ulusal ve uluslararası markaların çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, yurt dışı büyüme hedefleri doğrultusunda bir adım daha atarak Almanya'da 5 bin metrekarelik bir depo açtı. Yurt dışına açılmak isteyen Türk markaların lojistik operasyonlarını bu depo üzerinden yönetecek olan Sertrans Logistics, yeni deposuyla özellikle Almanya ve çevre ülkelerde pazar payını hızla artırmayı hedefliyor.




Sertrans Akademinin birinci dönem mezunları sertifikalarını aldı


Yayın: 19-10-2021
Kategori: Lojistik

Sertrans Logistics, İstanbul Üniversitesi işbirliğiyle lojistik sektörüne daha bilgili ve tecrübeli bireyler kazandırmayı hedeflediği Sertrans Akademi'yi hayata geçirdi. E-Lojistik Uygulamaları ve Pratikleri sertifika programıyla başlayan akademinin ilk dönem mezunları, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.




Sertrans Logistics 10 milyon adet ürün çıkışı hedefliyor


Yayın: 15-11-2021
Kategori: Lojistik

Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 30 yılı aşkın süredir ulusal ve uluslararası markaların çözüm ortağı olan Sertrans Logistics'in Yönetim Kurulu Başkanı  Nilgün Keleş, indirim dönemi olan kasım-aralık aylarında 10 milyon adet ürün çıkışıyla yaklaşık 3 milyar TL'lik bir ticaret hacmi öngördüklerini belirtti. Geçtiğimiz yıl 2 bin 500 kişilik bir kadroyla süreci yöneten Sertrans Logistics'te bu yılki sayının 3 bin 500'e çıkması öngörülüyor.




Sertrans, 250 bin metrekare depolama kapasitesi hedefliyor


Yayın: 25-01-2022
Kategori: Lojistik

2021 yılında pek çok önemli gelişmeye imza atan Sertrans Logistics, özellikle depolama operasyonlarında yılı ciddi bir büyümeyle kapattı. Şirket, 140 bin metrekareye ulaşan depolama kapasitesini 2023 yılında yaklaşık 250 bin metrekareye çıkarmayı hedefliyor.




Fark Yaratan İhracat Öyküleri kitap oldu



Sertrans Logistics'in Türkiye'de ihracat bilincini geliştirmek ve yeni ihracat başarılarına ilham kaynağı olmak amacıyla hayata geçirdiği Fark Yaratan İhracat Hikayeleri projesi kapsamında “İlham Veren İhracat Öyküleri” kitabı yayınlandı. 




LTB Jeans'in e-ticaret lojistiği operasyonları Sertrans'a emanet


Yayın: 05-10-2023
Kategori: Lojistik
Etiketler: e-ticaret ltb sertrans

E-ticaret lojistiği hizmeti sunduğu markalara bir yenisini daha ekleyen Sertrans Logistics, LTB Jeans'in Türkiye'deki e-ticaret lojistiği operasyonlarını yönetecek.




Nocturne'un B2B operasyonlarını Sertrans yönetecek


Yayın: 24-10-2023
Kategori: Lojistik

Kontrat lojistiği alanında uzmanlığıyla öne çıkan Sertrans Logistics, Türkiye'de hazır giyim sektörünün yenilikçi temsilcilerinden Nocturne'un B2B operasyonlarını yönetecek.  




Nilgün Keleş: Kızıldeniz'deki kriz taşları yerinden oynatabilir


Yayın: 13-02-2024
Kategori: Lojistik

Kızıldeniz'de ticari gemilere yönelik yapılan saldırıların küresel tedarik zincirine etkileri artıyor. Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Keleş, krizin Türkiye'ye olası etkilerini değerlendirdi. Kızıldeniz'de yaşanan deniz taşımacılığı krizinin Türkiye için bir fırsata dönüşebileceğini belirten Keleş, kriz nedeniyle Ümit Burnu rotasının kullanımının arttığının, bu durumun Asya ve Avrupa arasında alternatif ticari rota ihtiyacını net bir şekilde ortaya çıkardığının altını çizdi. Keleş ayrıca, bu krizle özelikle Avrupalı şirketler için üretim hatlarını Çin'den yakın coğrafyalara taşıma fikrinin tekrar önemli bir gündem maddesi haline gelebileceğini söyledi.




Nilgün Keleş: Kadınlar lojistik sektörüne yeni bir ufuk açabilir


Yayın: 07-03-2024
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörü, geleneksel olarak güçlü bir erkek egemenliğine sahip bir alan olarak öne çıkıyor. Araştırmalara göre Türkiye lojistik sektöründe çalışan kadınların oranı sadece yüzde 9,1. AB ülkelerinde ise bu oran yüzde 22 seviyesinde.  Türkiye, OECD ülkeleri içinde istihdamda kadın-erkek arasındaki farkın en yüksek olduğu ülke konumunda. Sadece sektörde değil, Türkiye genelinde kadın çalışan oranının en fazla olduğu şirketlerden biri olan Sertrans Logistics'in Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Keleş, lojistik sektöründe kadın istihdamının artırılması için yapılması gerekenleri anlatıyor; kadınlar lojistik sektörüne yeni bir ufuk açabilir diyor.