e
Banner

Etiketler: seçim



UTİKAD’da bayrak değişimi


Yayın: 24-11-2016

Kuruluşunun 30. yılını kutlayan Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) 34. Olağan Genel Kurulu 23 Kasım'da İstanbul Marriott Hotel'de gerçekleştirildi. Seçimli genel kurulda 6 yıldır UTİKAD Başkanlığını yürüten Turgut Erkeskin görevi Emre Eldener'e devretti. 
 




‘Birlikte Güçlüyüz Grubu’ seçime hazırlanıyor


Yayın: 19-08-2020
Kategori: Karayolu

Türk kara nakliye sektörünün önde gelen firmalarının sahipleri ve sektör duayenleri ile UND eski Başkanların bazıları bir araya gelerek sektörün güncel durumu ile geleceğini konuştu.




Nakliyeciler Çetin Nuhoğlu ile yola devam dedi


Yayın: 25-06-2021
Kategori: Karayolu

UND’nin 40. Seçimli Genel Kurul Toplantısı tarihi bir katılama sahne olurken, 482 oy alan Çetin Nuhoğlu tekrar başkan seçildi. Nuhoğlu, “Sektör geleceğine sahip çıktığını gösterdi. Bu kadar büyük katılımla buraya gelerek oy kullanan sektör mensuplarımızla gurur duyuyorum. Bu birlikteliği dosta düşmana bir kez daha gösterdik” dedi.




UND Başkan Adayı Nagihan Soylu, iki önemli projesini açıkladı


Yayın: 15-02-2024
Kategori: Karayolu

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Başkan Adayı Nagihan Soylu, sektörde gelenekselleşmiş yaklaşımlara meydan okuyarak, lojistik sektörünün geleceğini şekillendirecek iki önemli projesini açıkladı.