e
Banner

Etiketler: sgs



SGS TransitNet ile nakliyeler teminat altında


Yayın: 21-05-2018
Etiketler: mine kaya sgs

SGS TransitNet Türk lojistik sektörüne taşımalarda tek tıkla beyanda bulunma imkanı sağlıyor. “İşimiz bir sigortalama işi değil, lojistikçinin yerine geçip uluslararası teminat sağlıyoruz” diyen SGS TransitNet Genel Müdürü Mine Kaya, beyanname maliyeti ve vakit kaybını ortadan kaldırarak taşımayı daha karlı hale getirdiklerini söylüyor.  




SGS TransitNet ağına 4 yeni ülke ekleyecek


Yayın: 30-01-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: mine kaya sgs

19 ayrı ülkede teminat açabilen SGS TransitNet, hizmet ağını yeni ülkelerle güçlendirecek. 2018’de ’lik bir artışla toplam beyanname sayılarını 354 bine çıkardıklarını belirten SGS TransitNet Genel Müdürü Mine Kaya, 2019’da bu sayıyı daha da arttırırken, hizmet ağlarına 4 yeni ülke ekleyeceklerini söyledi. 




Şirketini bir orkestra şefi gibi yönetiyor


Yayın: 25-03-2019
Etiketler: mine kaya sgs

Kamu, dernek ve özel sektörde farklı görevleri başarıyla yerine getiren isimlerden olan SGS TransitNet Genel Müdürü Mine Kaya, yöneticiliği orkestra şefliğine benzetiyor. Kaya, “Ekibinizde ahenk, senkronizasyon olmalı ve yaptığınız işten keyif almalısınız. Ekibin üyesi olduğunu hissetmelisiniz. Bunları sağladığınız takdirde saygı ve sevgi ile işinize sahip çıkabiliyorsunuz” diyor. 
 




Başarı bilgi ve donanımla geliyor!


Yayın: 25-03-2021
Kategori: Lojistik

Kamu, üniversite, dernek ve özel şirketler gibi farklı kurumlarda üstlendiği görevleri başarıyla yerine getiren Mine Kaya, bugün SGS TransitNet’te Genel Müdürlü görevini yürütüyor. İyi bir yönetici olabilmek için özel hayatı ve duyguları işe karıştırmamak gerektiğini vurgulayan Kaya, başarının ise bilgi ve donanımla geldiğini söyledi.