e
Banner

Etiketler: tirsan



TIRSAN’dan Yeni Nesil Perdeli Tenteli Ürünler



Avrupa’nın en büyük 3 treyler üreticisi olma hedefiyle yoluna devam eden treyler sektör lideri TIRSAN’ın yeni geliştirdiği perdeli tenteli ürün grubuna ilgi büyük olunca, lansman sırasında yüksek adetli satışlar gerçekleşti.




Marsağ konteyner taşımacılığında TIRSAN'la güçleniyor



Marsağ Uluslararası Taşımacılık, TIRSAN Treyler Adapazarı Fabrikasında gerçekleştirilen teslimat töreni ile 13 adet TIRSAN konteyner taşıyıcıyı teslim aldı.





Tırsan’ın Almanya yatırımları güçleniyor


Yayın: 23-01-2016
Kategori: Ticari Araçlar

Tırsan’ın Almanya’nın Goch şehrindeki üretim tesisi, Kreis Kleve Bölgesi Valisi Wolfang Spreen öncülüğündeki bir heyet tarafından ziyaret edildi, olası işbirlikleri değerlendirildi.





Şener Lojistik 20 adet Kässbohrer bitüm taşıyıcı tankeri aldı


Yayın: 05-10-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Güvenilir lider Tırsan; Kalite, Sağlık, Emniyet, Çevre ve Güvenlik ilkeleri doğrultusunda müşterilerine hizmet sunan Şener Lojistik’e 20 adet Kässbohrer Bitüm Taşıyıcı Tanker teslim etti. 




UND, “Taşımacının Başucu Kitabı”nı tanıttı



UND, sektör firmalarını, hukuki durumlar karşısında bilgilendirmek ve yanlarından ayırmayacakları bir kaynak kitap olarak hazırlanan “Taşımacının Başucu Kitabı”nı tanıttı. 10 yıllık birikimle konusunda uzman Avukatlar tarafından hazırlanan kitapta, taşımacıların karşılaştıkları hukuki durumlarda neler yapacakları yer alırken; sözleşme, talimat ve tutanak örnekleri de bulunuyor.  




TIRSAN, patent tescilinde 4. kez şampiyon oldu


Yayın: 02-04-2024
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: patent taysad tirsan

Güvenilir lider Tırsan, 2023 TAYSAD Ödülleri Patent kategorisinde 1.lik ödülünün sahibi oldu. Ar-Ge çalışmalarına sürekli devam eden Tırsan, En Çok Patent Tescili Alan Üyeler kategorisinin dördüncü kez şampiyonu oldu.