e
Banner

Etiketler: transorient



Lojistik sektörünün dinamizmi beni cezbetti


Yayın: 23-03-2020
Kategori: Lojistik

Tıp mı, hukuk mu mimarlık mı derken kendini lojistik sektöründe bulan Transorient Yönetici Ortağı Nil Tunaşar, “Fırsatlar ve koşullar bu sektöre girişimi sağladı. Ancak lojistik sektörünün dinamizmi ve geniş çalışma alanı beni cezbetti. Lojistik sektöründe mutfağınızda malzeme olarak tüm dış ticaret, alan olarak ise tüm dünya var. İyi bir aşçı iseniz orijinal ve lezzetli sonuçlar çıkartmak için sonu gelmez fırsatlar elde ediyorsunuz.” diye konuştu.




Transorient biofarma lojistiğinde hedef büyüttü


Yayın: 20-07-2020
Kategori: Lojistik

Transorient sağlık ve ilaç sektörüne, klinik araştırma, biyolojik ürün lojistiği, dağıtım, depolama ve gümrükleme hizmetleri ile A’dan Z’ye çözümler sunuyor. “Direct-to-Patient” hizmetiyle hastaların evlerine kadar servis sağladıklarını belirten Transorient Yönetici Ortağı Nil Tunaşar, Covid-19 sürecinde önemli operasyonlara imza attıklarını aktarıyor. Tunaşar, “İş hacmimizin %38’ini biyofarma lojistiği oluşturuyor. 2019’da 19 bin 245 adet biyofarma operasyonu gerçekleştirdik. 2020 için büyüme hedefimiz %28’dir” diyor. 




Transorient intermodal gücünü yeni pazarlara taşıyacak


Yayın: 23-11-2020
Kategori: Lojistik

Avrupa’da 12 ayrı ülkeye intermodal ve kısa mesafeli deniz taşımacılığı çözümleri sunan Transorient, bu alandaki gücünü yeni pazarlara taşımaya hazırlanıyor. Avrupa pazarında yeni yatırımlarla daha etkin olacaklarını belirten Transorient Yönetici Ortağı Nil Tunaşar, yeni bağlantılarla Çin pazarında iddialarını arttırırken, bir diğer duraklarının ise Kuzey Afrika olacağını söyledi. 




TRANSORIENT biofarma lojistiğinde sağlıklı büyüyor



Transorient, biofarma lojistiğinde 10 yılı aşkın tecrübesi, ürüne ve müşteriye özel çözümleri, hasta evinden ve hasta evine verdiği hizmetleriyle büyüttüğü iş hacmini, Türkiye’nin 45 şehrinde 7/24 servis verebilecek kapasiteye çıkardığı dağıtım ağı ve iki soğuk hava deposuyla destekliyor. Bu dönemde aşı taşımacılığının tüm operasyon süreçlerinde başarılı bir şekilde yer aldıklarını belirten Transorient Biofarma Departman Müdürü Günfer Arıcı, sundukları hizmetleri ve geleceğe dönük planlarını UTA Lojistik’e anlattı. 




Transorient sürdürülebilir çözümlerin payını yüzde 40'a çıkardı


Yayın: 26-10-2021
Kategori: Lojistik

İntermodal ve multimodal taşımacılık Transorient’in cirosal olarak toplam taşımalarının yüzde 40’ını oluşturuyor. İntermodal taşımacılıkta servis ağlarını yeni ülkeler, multimodal hizmetlerini ise yeni dağıtım ağlarıyla genişleteceklerini belirten Transorient Yönetici Ortağı Nil Tunaşar, ayrıca Çin’de oluşturdukları bağlantılarla bu pazarda iddialı oyunculardan biri olmayı hedeflediklerini söyledi. 




Nil Tunaşar FIATA'da önemli bir göreve seçildi


Yayın: 01-07-2022
Kategori: Lojistik

UTİKAD İnovasyon ve E-Ticaret Odak Grubu Üyesi, Transorient Yönetici Ortağı Nil Tunaşar, FIATA Bilgi Teknolojileri Danışma Konseyi (ABIT) Başkan Yardımcısı seçildi.




Transorient intermodal ağına Portekiz’i ekledi



Transorient, Avrupa pazarı için sunulan intermodal taşımacılık hizmetlerinde güçlü oyuncular arasında yer alıyor. Avrupa’da 12 ülkeye kapıdan-kapıya hizmet sunan şirket, Portekiz hattı ile servis ağını güçlendirdi. 




Nil Tunaşar: Kadın ve erkek iş birliği mükemmel sonuçlar doğuruyor


Yayın: 21-03-2023
Kategori: Lojistik

Kadın istihdam oranını yüzde 49’a çıkaran Transorient’te, tüm kararların alındığı 9 kişiden oluşan Strateji Kurulu’nun 7'sini kadınlar oluşturuyor. Transorient Yönetici Ortağı Nil Tunaşar, iş yaşamında eğitim, vizyon, yaratıcılık, yönetim becerileri gibi kriterleri ön planda tutarken, hızlı ve başarılı sonuca ulaşmada kadın ve erkek iş birliğinin mükemmel sonuçlar doğurduğunu söylüyor. Transorient Strateji ve İş Geliştirme Yöneticisi Zeynep Koç ise sektörde başarılı olan kadınların daha fazla görünür olmasının kadın istihdamının artırılmasına katkı sunacağını vurguluyor.