e
Banner

Etiketler: tırsan



Tırsan Avrupa’da 3. Almanya'da 2. fabrikasını açıyor



Tırsan, Almanya’nın Ulm şehrindeki yeni üretim tesisinin açılışını 5 Temmuz’da dev bir organizasyonla gerçekleştirecek. Avrupa’nın en hızlı büyüyen treyler markası olan Tırsan, yeni üretim tesisi ile birlikte müşterilerinin taleplerine daha hızlı cevap verecek. 




Tırsan’dan Almanya’da dev açılış


Yayın: 11-07-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Tırsan Almanya’da ikinci fabrikasını 14 ülkeden 300’den fazla müşterisi ile dev bir  organizasyon ile açtı.




Sertrans Logistics filosuna 60 Tırsan araç ekledi


Yayın: 12-07-2017
Kategori: Karayolu
Etiketler: filo sertrans tırsan

Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertrans Logistics, yeni teslim aldığı 60 adet Tırsan markalı araçla  filosunu büyüttü. 
 




Borusan Lojistik, Tırsan’dan 105 adet araç teslim aldı


Yayın: 12-09-2017
Kategori: Lojistik

Tırsan ve Borusan Lojistik tarafından özel olarak geliştirilen 105 adet araç düzenlenen törenle teslim edildi. Törende konuşma yapan Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen, amaçlarının fayda sağlamak ve fark yaratmak olduğunu belirterek, “Borusan Lojistik müşterileri için yatırım yapan bir şirket. Müşterilerimizin verimliliklerini artırmak istiyoruz ve bunun için Türkiye’nin lider markası olan Tırsan ile yatırım yaptık.” dedi. 




Fortrans hedeflerine Tırsan ile ulaşacak



Müşterisine en çok kazandıran treyler markası Tırsan, ilk tercih olmayı sürdürüyor. “En kısa sürüde, en ekonomik ve sorunsuz teslimat” mottosuyla çalışan Fortrans Uluslararası Taşımacılık hedeflerini gerçekleştirmek için Tırsan’ı tercih ederek, filosuna 10 adet T.SCS M Tırsan Perdeli Mega Treyler kattı.




Tırsan nakliyecilerle buluşmaya devam ediyor


Yayın: 21-12-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Treyler sektörünün lideri Tırsan, Avrupa’nın en modern ve en yenilikçi üretim merkezi olan Adapazarı tesislerinde Bolu ve Düzce’nin önde gelen nakliyecilerini ağırladı. 17 nakliyecinin yer aldığı buluşmada ziyaretçiler, üretim süreçleri, yeni teknolojiler ve ürünler hakkında bilgi alırken, Tırsan Frigo ve Tırsan Perdeli Maxima Plus araçlarını yakından incelediler. 




Rusya filolarını Tırsan ile yenileyecek



Tırsan ve Rusya’nın Uluslararası Karayolu Taşıyıcıları Birliği (ASMAP) arasında işbirliği anlaşması imzalandı. 14 Aralık’ta Rusya’nın Tula Yasnagorsk Sehrinde düzenlenen törenle ASMAP Genel Başkan Yardımcısı Sergey  Ivanovic  Baklitsky ve Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu tarafından imzalanan anlaşma ile ASMAP’a üye nakliye şirketleri filolarını Tırsan ile modernize edecekler. 




Taha Kargo filosunu Tırsan ile güçlendirdi


Yayın: 09-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Irak’a yaptığı taşımalarla öne çıkan Taha Kargo, filosuna 21 adet Tırsan Perdeli Maxima Plus kattı. Araçları teslim almak için Tırsan Adapazarı üretim tesislerine gelen ve fabrikayı gezen Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha, ürün çeşitliliği, üretim süreçleri, teknoloji ve Ar-Ge merkezini görünce çok etkilendiğini ifade etti. Taha, “Tırsan’ın fabrikasını gezdiğimde, ne kadar büyük ve ileri teknoloji ile araç üretimi yaptıklarını gördüm ve bu beni çok gururlandırdı” dedi.

Irak’a yaptığı taşımalarla öne çıkan Taha Kargo, filosuna 21 adet Tırsan Perdeli Maxima Plus kattı. Araçları teslim almak için Tırsan Adapazarı üretim tesislerine gelen ve fabrikayı gezen Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha, ürün çeşitliliği, üretim süreçleri, teknoloji ve Ar-Ge merkezini görünce çok etkilendiğini ifade etti. Taha, “Tırsan’ın fabrikasını gezdiğimde, ne kadar büyük ve ileri teknoloji ile araç üretimi yaptıklarını gördüm ve bu beni çok gururlandırdı” dedi.Irak’a yaptığı taşımalarla öne çıkan Taha Kargo, filosuna 21 adet Tırsan Perdeli Maxima Plus kattı. Araçları teslim almak için Tırsan Adapazarı üretim tesislerine gelen ve fabrikayı gezen Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha, ürün çeşitliliği, üretim süreçleri, teknoloji ve Ar-Ge merkezini görünce çok etkilendiğini ifade etti. Taha, “Tırsan’ın fabrikasını gezdiğimde, ne kadar büyük ve ileri teknoloji ile araç üretimi yaptıklarını gördüm ve bu beni çok gururlandırdı” dedi.




Kayra Uluslararası Nakliyat, çözüm için Tırsan’ı seçti



Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan, sunduğu çözümlerle, nakliye firmalarının taşımacılık operasyonlarına hız ve verimlilik katıyor. 




Tırsan, Kässbohrer’in 125. yılını kutladı



41 yıldır aralıksız Türkiye’nin lideri ve Almanya’ya doğrudan yatırım yapan ilk ve tek treyler üreticisi Tırsan, 2002 yılında bünyesine kattığı Alman Kässbohrer’in 125. yılını 13 ve 14 Haziran 2018 tarihinde, şirketin 1893 yılında kurulduğu Ulm şehrindeki üretim tesisinde düzenlenen iki günlük etkinlikle kutladı.