e
Banner

Etiketler: ulaştırma



Ulaştırmada yatırım hamlesi sürüyor


Yayın: 12-09-2012
Kategori: Denizyolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 429 proje için bu yılın Mart ayı sonuna kadar 84.7 milyar lira harcandığını bildirdi. 





200 bin araç hurdaya ayrılıyor



Hurda araçta yaş sınırı 1985`ten 1990`a çekiliyor. Trafikten çekilecek 200 bin aracın vergileri silinip 4-5 bin lira ödeme yapılacak.

 




Doğu Marmara limanlarına Kocaeli Port markası



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Doğu Marmara bölgesindeki limanları dünyaya duyuracak bir projenin hazırlığında…





Astra Zeneca - Yusen Logistics anlaşmasına Türkiye de dahil


Yayın: 06-03-2013
Kategori: İlaç

İlaç firması Astra Zeneca, pan-Avrupa operasyonları için Yusen Logistics’le devam kararı aldı. Yusen Logistics’in Astra Zeneca için hizmet sunduğu ülkeler arasında Türkiye de var.




TCDD Taşımacılık A.Ş. kuruluyor



Demiryolu ulaştırmasının serbestleştirilmesini amaçlayan kanun tasarısı bugün TBMM’ye sunuldu.




Bakanlıktan 'Taşıtlara Geçici İhraç' Duyurusu



Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı, geçici ihraç izni kapsamında yurtdışına çıkacak taşıtlar için izin başvurusunda bulunacak firmaların dikkatine duyuruda bulundu.




Bakan Yıldırım 2015'i değerlendirdi



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, devam eden ve yeni yapılacak projelerle hızlı tren hatlarının 2018'de 3 bin 200 kilometreye çıkarılmış olacağını bildirdi. 




Yeni Ulaştırma Stratejisi için start verildi


Yayın: 26-03-2016
Kategori: Karayolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 2023 hedefleri ve 2035 vizyonu dikkate alınarak hazırlanacak Türkiye'nin yeni ulaştırma stratejisinin, hava, deniz, kara ve demir yollarını kullanan yolcu ve sürücüler tarafından belirleneceğini söyledi.




Yeni Ulaştırma Bakanı belli oldu


Yayın: 24-05-2016
Kategori: Karayolu

Başbakan Binali Yıldırım, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na Ahmet Arslan'ı atadı.




Karayolu Taşıma Yönetmeliği yayınlandı


Yayın: 08-01-2018
Kategori: Karayolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan "Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Karayolu Taşıma Yönetmeliği ile belge düzenlemede, bürokrasiyi azaltacak ve e-devlet kullanımını artıracak yöntemleri geliştirdiklerini söyledi.