e
Banner

Etiketler: und



U.N. Ro-Ro’ya tazminat davası açmada geri adım atmadık



Düzenlediği basın toplantısıyla UND Yönetimi’ne yönelik son dönemdeki eleştirilere cevap veren UND Başkanı Ruhi Engin Özmen, U.N. Ro-Ro’ya dava açma haklarını saklı tuttuklarını söyledi. “70 milyon TL’lik tazminat davası açabileceğimizi söyleyenler var” diyen Özmen, davayla ilgili son sözün 19 Ocak’ta düzenlenecek Genel Kurul’da söyleneceğini açıkladı.





Çetin Nuhoğlu'ndan UND Başkanı'na sert yanıt


Yayın: 23-11-2012
Kategori: Lojistik

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, UND Başkanı Ruhi Engin Özmen’in basın toplantısında kendisine yönelik eleştirilerine bir basın açıklaması ile sert yanıt verdi. İşte Nuhoğlu’nun açıklaması:





UND’den üyelerine yeni hizmet


Yayın: 26-11-2012
Kategori: Lojistik

Hızla kızışan rekabet, taşımalarda yabancı nakliyecilerin payının artması gibi sorunlar karşısında sektör firmalarımızı güçlü ve donanımlı hale getirmek amacıyla yola çıkan UND, bu konuda lider danışmanlık şirketlerinden Quattro Business Consulting ile işbirliği yaparak, sektöre özel “Kurumsallaşma Hizmeti” sunmaya hazırlanıyor.





Yeni Ro-Ro seferleri nakliyeciler için umut oldu



UND Yönetim Kurulu Üyesi Şanverdi: "Cilvegözü Sınır Kapısı'nın kapatılmasının ardından İskenderun ilçesinde ve Mersin'de başlatılan ro-ro seferleri nakliyecilerimiz için umut oldu"





UND & AON İşbirliği ile ‘CMR Sigortasında’ yeni dönem


Yayın: 08-12-2012
Kategori: Lojistik
Etiketler: aon cmr sigortası und

Uluslararası Nakliyeciler Derneği ve AON Sigorta Brokerlik işbirliğiyle, sadece UND üyelerine özel geliştirilen “UND Aon CMR+” ile UND Üyelerine çok özel avantajlarla CMR Sigorta Poliçesi satın alma fırsatı yakalayacak.





Çetin Nuhoğlu UND Başkanlığına resmen aday!


Yayın: 12-12-2012
Kategori: Lojistik

Uluslar arası Nakliyeciler Derneği UND yeni dönem kongreye hazırlanırken UND Başkanlığına aday olan Çetin Nuhoğlu Bolu'ya gelerek BTSO toplantı salonunda Bolu'daki uluslararası nakliyecilik yapan firma sahipleri ve temsilcileri ile buluştu.





Lütfi Aygüler'den UTİKAD ve UND ile ilgili çarpıcı açıklama


Yayın: 12-12-2012
Kategori: Lojistik

Dünya Gazetesi yazarlarından İbrahim Ekinci bugünkü köşesinde yer verdiği yazıda UTİKAD eski başkanlarından Lütfi Aygüler ile yaptığı bir konuşmayı kaleme aldı. 





U.N. RO-RO davası UND’yi ikiye böldü



UND Deniz Taşımacılığı A.Ş. avukatının Kadıköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne Un Ro-Ro’ya açtığı pilot davanın, 9 Kasım’da UND yönetim kururu kararı ile geri çekilmesi büyük bir kriz yarattı.





UND Başkanı Hataylı nakliyecilerle buluştu



UND Başkanı Ruhi Engin Özmen liderliğinde Hataylı nakliyecilerle ortak buluşma yaptı.





UND Başkan adayı Nuhoğlu'ndan basın açıklaması


Yayın: 21-12-2012
Kategori: Lojistik
Etiketler: çetin nuhoğlu und

UND Yönetim Kurulu ve Istisare Kurulu Eski Baskanı Çetin Nuhoğlu UND yeni dönem başkanlık adaylığını açıkladıktan sonra il il dolaşarak sektörün nabzını ölçüyor. Son olarak basına yaptığı açıklama şöyle: