e
Banner

Etiketler: volvo



Volvo, 100 km’de 23,88 litre başarısını kutluyor


Yayın: 11-10-2012
Kategori: Ticari Araçlar

Volvo Kamyon, kısa bir süre önce kamyon ve çekicilerinin sağladığı yakıt tasarrufunu göstermek için noter huzurunda Bolu - İstanbul arasında bir test sürüşü gerçekleştirdi.





Volvo Kamyon ‘mavi kontrat’ ile güven tazeliyor



Müşterisinin talebine göre terzi usulü üretim gerçekleştiren Volvo Kamyon, satış sonrası hizmetlerde de ‘kusursuzluk’ ilkesi ile hareket ediyor.





İki tır arasında muhteşem gösteri (VİDEO)


Yayın: 22-10-2012
Kategori: Ticari Araçlar

İpin üzerindeki kişi, dünyaca ünlü Amerikalı ip cambazı Faith Dickey. Faith, yüksek ve uzun bir ipin üzerinde yürüme sporu, diğer bir deyişle yüksekte ip cambazlığı alanında dünya rekorunun sahibi.

 




KSM Group yurtdışına Volvo ile adım atıyor


Yayın: 17-12-2012
Kategori: Ticari Araçlar

İran merkezli, inşaat sektöründe lider KSM Group, Türkiye’de uluslararası taşımacılık sektörüne yatırım yaparak tüm alt yapı çalışmalarını tamamlıyor.





Volvo'nun kamyonlarında bir ilk


Yayın: 24-12-2012
Kategori: Ticari Araçlar

Volvo Kamyon, yeni lanse ettiği FH serisini geliştirirken kamyonun yol tutuşuna ve yolda vereceği tepkilere büyük özen gösterdi.





Köknar, Volvo güvencesi ile yoluna devam ediyor!


Yayın: 25-06-2013
Kategori: Ticari Araçlar

Köknar Uluslararası Taşımacılık, tamamı Volvo çekici ve kamyonlardan oluşan filosuna yeni teslim aldığı on adet yeni Volvo FH ile güç katıyor. Köknar, benimsediği kaliteli ve hızlı hizmet anlayışını her zaman Volvo güvencesiyle tescilliyor.




Transbatur’ 20 yeni Volvo Trucks çekici


Yayın: 09-08-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Doğu ve Batı Avrupa ülkelerine soğutucu ünitelerle taşımacılık faaliyetinde bulunan Transbatur Milletlerarası Nakliyat, filosunu güçlendirmek için 20 adet yeni Volvo FH 540HP 4X2 model çekiciyi Volvo Trucks Türkiye tek yetkili distribütörü Temsa İş Makinaları’ndan teslim aldı. Bu satışla birlikte Transbatur Milletlerarası Nakliyat’ın tamamı Volvo Trucks markalı araçlardan oluşan filosundaki araç sayısı 100’e yükseldi.




Volvo Trucks'tan Şenpiliç'e özel çekici


Yayın: 22-02-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: volvo volvo trucks

Volvo Trucks Türkiye distribütörü Temsa İş Makinaları, Türkiye’nin lider entegre piliç eti üreticisi Şenpiliç’e yem silobası taşımada kullanılmak üzere, terzi usulü hazırlanmış 4 adet Volvo FH 460HP 4x2 çekici satışı gerçekleştirdi. Şenpiliç’in ihtiyaçları doğrultusunda ve özellikle hafif araç beklentisine uygun olarak tasarlanan çekicilerle, yükleme kapasitesi artırılarak sefer başına maliyet avantajı sağlandı.




Yeni Volvo FMX'in tanıtımı yapıldı


Yayın: 15-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Volvo Trucks, daha fazla yük kapasitesine ve yenilikçi güvenlik özelliklerine sahip tamamen yenilenen kabinli yeni Volvo FMX'in tanıtımını gerçekleştirdi. 20 tona kadar artan ön aks ve 38 ton arka aks kapasitesi ile yeni Volvo FMX, en ağır şartlar ve en zorlu görevler için tasarlandı.




Intermax Logistics filosunu Volvo FH 500 ile güçlendirdi


Yayın: 08-04-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasında entegre lojistik hizmetleri sunan Intermax Logistics, filosunu yeni Volvo FH 500 model çekici yatırımıyla genişletti.