e
Banner

Etiketler: çekici



Arkas Lojistik, Renault Trucks'tan 2.5 milyon Euro’luk Euro 6 çekici aldı



Arkas Lojistik, büyüme hedefleri doğrultusunda filosuna 2.5 milyon Euro’luk çekici yatırımı yaptı. Yeni yatırımlarında yine Renault Trucks ile iş birliğini tercih eden Arkas Lojistik’in teslim aldığı araçlar, filonun ilk Euro 6 çekicileri olma özelliğini taşıyor. 




Solmaz Nakliyat’a, 6 adet MAN TGS 18.440 BLS Uzunyol çekici


Yayın: 07-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Yaklaşık 40 yıllık geçmişi ile Türkiye lojistik sektörünün köklü ve güçlü markalarından Solmaz Nakliyat, 6 adet MAN TGS 18.440 BLS Uzunyol çekici alarak, araç filosunu daha da güçlendirdi. Ağırlıklı olarak yurtiçi nakliyede kullanılacak olan MAN çekiciler, 3 yıllık BuyBack (geri alım garantisi) ile alındı. 




Renault Trucks çekicideki başarısını dağıtım kamyonlarına taşıyacak


Yayın: 01-02-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks T serisi uzun yol çekicilerde başarılı bir yıl geçirdiklerini belirten Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, “2021 yılında D serisi dağıtım kamyonlarımız için de aynı başarıyı göstermek üzere odaklanacağız” dedi. 




Güleç Transport, Volvo FH çekicilerle filosuna güç kattı



Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü, performansı ve kalitesiyle öne çıkan Volvo Trucks, Güleç Transport Uluslararası Taşımacılık’a 4 adet Volvo FH460 ve 1 adet Volvo FH540 olmak üzere 5 adet Volvo Trucks çekici teslimatı gerçekleştirdi. 




Volvo Trucks, elektrikli araçlara geçmeye hazırlanıyor


Yayın: 26-04-2021
Kategori: Ticari Araçlar

2022’nin ikinci yarısında ağır hizmet tipi tamamen elektrikli 3 yeni aracın satışına başlayacak olan Volvo Trucks, karayolu ağır yük taşımacılığında elektrikli araçlara geçişini hızlandırmayı hedefliyor. Farklı nakliye ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan Volvo Trucks özellikle AB ülkelerinde yakın gelecekte tüm kamyon taşımacılığında elektrikli araçlara geçmeyi öngörüyor. 




IVECO'dan Hüner'e 40 adet çekici


Yayın: 25-05-2021
Kategori: Ticari Araçlar

IVECO’nun İstanbul yetkili satıcılarından Istanbul Fiat Otomotiv satışını gerçekleştirdiği 40 adet      S-WAY AS440S51 T/P çekicileri Hüner Uluslararası Taşımacılık firmasına teslim etti. 




Mark Multimodal, filosunu IVECO S-WAY çekicilerle güçlendirdi


Yayın: 01-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Mark Multimodal, satın aldığı 11 adet IVECO S-WAY çekici ile filosunu daha da güçlendirdi. Şirketin Genel Müdürü Onur Güvenler, Mark Multimodal’in Rusya ve Ukrayna gibi sert hava şartlarının hakim olduğu bölgelere taşıma yaptığını hatırlatarak, söz konusu araçların, bu bölge şartlarına uyumlu olduğunu belirtti. 




Scania 770 S, uzman gazetecilerden tam not aldı


Yayın: 01-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Avrupa’nın önde gelen ağır ticari araç yayınları Nisan ayında gerçekleştirdikleri eş zamanlı test sürüşünde, Scania 770 S modeline tam not verdiler. Trucker, Fernfahrer gibi dergilerin test editörleri 40 ton yüklü Scania 770 S’le gerçekleştirdikleri test sürüşünde 770 beygir gücündeki V8 motoru beklentilerin üzerinde olarak tanımladılar. 




IVECO’dan İzmir’de S-WAY çekici teslimatı


Yayın: 06-10-2021
Kategori: Ticari Araçlar

IVECO İzmir yetkili satıcısı Meyeks 4 adet S-WAY çekiciyi teslim etti. İzmir’de uzun yıllardır uluslararası kara taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Trans AFS Uluslararası nakliyat satın aldığı 8 adetlik çekicinin 4 adetini teslim aldı. 




Sarp Intermodal yatırımlarına devam ediyor


Yayın: 12-10-2021
Kategori: Lojistik

Bu yıl 950 adet 45’lik konteyner yatırımı yapan Sarp Intermodal, şimdi de filosuna 22 adet yeni çekici ve 25 şasi ekledi. Sarp Intermodal Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Altıparmak, 12 adet Ford F-Max, 10 adet MAN TGX430 ve 25 Krone şasi yatırımı gerçekleştirdiklerini belirtti. Altıparmak, yeni çekicilerin tamamının ADR özellikli olduğuna vurgu yaptı.